KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 yatmadan yalnız geçirecek olanların sayısındaki fazlalık dikkatimi çekti. yapmayın gençler...yalnız geçirmeyin yılbaşı gecenizi, hiçbir şey bilmiyorsanız çağırın pati'den diğer yalnız geçirecek arkadaşları yanınıza. yalnızlık ne yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 KuddusiMavra said: hiçbir şey bilmiyorsanız çağırın pati'den diğer yalnız geçirecek arkadaşları yanınıza. yalnızlık ne yav? öyle değil mi? gel yamacıma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 yalnız yul braynırın ölüm yıldönümü falan mı dasaa? adamın suratını unutmuştum,şimdi 5 sene çıkmaz aklımdan? zeki mürenvari bir durum sezdim sanki?!?! lan yoksa?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ah be kuddusi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ya şimdi böyle düşününce de tuhaf oldum. adam bana göre 10 numara oyuncuydu. imaj-karizma 10 numaraydı. o da öldü gitti be... bu dünyada yediğin,içtiğin ve yazamayacağım bir-iki aktivite daha yanınıza kar...gerisi yalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 gel yazamayacağın aktivitelere girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ben yatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 şapkamı taktım geliyorum şapkasız olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 yalayım yılını da, basini da. /dasaaa:küfretmeyelim akila bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Home Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 kılıncımı çıkartıp kuddusiye saplayacağım.. çıkartıp çıkartıp saplayacağım!!!!! başlığın adı orjinalde "YULbaşı" idi... edit gelmiş yeaaaaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 O gün spora giderim akşam da uyurum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Esim ve kedimiz Nyanchan ile tapinakta girecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 terörist misiniz lan yılbaşı kutlaması falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Yılbaşına Rixos-Sungate otelde giricem. Ç a l ı ş ı c a m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Viski-Puro eşliğinde bir müddetvakit geçirdikten sonra hon yada dota2 atarım herhalde lol şaka şaka sevişicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 http://f1212.hizliresim.com/14/x/hdthh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 olm bu ne lan? dışarıda ailesiyle yılbaşını geçirecek olan bir tek ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 hu çekerek girecem ben.yılbaşı kutlaması nedir edep yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 olm biz yalnız, iğrenç, çirkin insanlarız. yılbaşı bize giriyor hep. harbi yani.. 30'unda uyutup 4ünde falan kaldırsalar beni daha güzel olabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Frostbite said: hu çekerek girecem ben.yılbaşı kutlaması nedir edep yahu! hoca onu hicri yılbaşında birlikte yaparız, ayıpsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 10 numara mekanda sevgilimle. çatlayın pis alonelar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 :) olm yapma beee....yazık, insan olmayana hava atar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 abi insan öle bi canlı ki lan. tabii atacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 kız arkadaşımın saat sorunu var lan. 12 de evde olması gerekiyo. yılbaşı için de geçerli olacak mı bilmiyorum. olursa 2 program yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar