Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Massively eve online in fantasy mmo olani demis, abartmismi bilemem betasinda oynadim hafiften fena degildi. F2p olmasa daha iyi olabilir.. ama f2p malesef. http://massively.joystiq.com/2012/12/28/age-of-wushu-is-probably-the-greatest-sandbox-youll-never-play/ http://www.ageofwushu.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 kötü gözüküyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Grafik vs iyi bayagi oyunda. Muziklerde guzel. Gerisi hakkinda pek ugrasmadim :) Eve online adi gecince massivelyde ilgimi cekti. Ama f2p......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 simdi tekrar girdim oynuyorumda , grafik vs yerli yerinde, bir garip lag var o giderse oynanabilirligi oldukca iyi oyunun. ui kotu hafiften , yazilar falan ozenilmemis vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Kanuni buna bir göz at derim (Wushu account sahipleri Wulin beta karşılığı acc teklif ediyor) buda f2p ve Wulin "sanırım" bazı farklara sahip. Sects yani "Class ve Faction" sistemi gibi http://en.wulin.gpotato.eu/GameGuideAge of Wulin Ocak ortası "ingilizce" Open Beta başlıyor 1 - 2 tane video atayım örnekTraining System Item: Snake Sword http://www.youtube.com/watch?v=dpWd4us6LBUItem: Hook of Departure Son Video PvP (HD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Şimdi ocakda eu serverımı açılıyo yoksa amerika serverımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 gpatateste oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 wushu wulin karisti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 bu age of wushu güzel mi şimdi? :DF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 http://massively.joystiq.com/2012/12/28/age-of-wushu-is-probably-the-greatest-sandbox-youll-never-play/ başlık çok iyi ya asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ben çekiorum şu an hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 vazgeçtim çok çinli ya o unit interface, o healthbarları görünce soğuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 http://www.mmobomb.com/giveaway/age-of-wushu-beta-keys closed beta keyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ewww chugoku dasaiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 denemeye bile değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 harbi? şu combolar olmasaydı uğraşırdımda 25x combo felan görünce soğudum. Grafikler enfes ama şu pvp videosunda ilerilere doğru baktığındaki o grafik mükemmel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 oyunu indirip, yükledim 7gb skandal kötü bi oyun. b2p olması ayrı bir komedi. f2p olması lazım. uzakdoğu sinemasını izlerim ama bu oyun beni bile baydı, combat hiç iyi değil. hele o interface nasıl o kadar kötü yapılır. sanki sadece translate edip piyasaya sürüvermişler, yazılar ui'a sığmıyor bile, chate item yansıtınca japonca çıkıyor falan. zaten pingte yüksekti, age of wushu olan us, age of wulin olan eu ona göre indirin indirecekseniz. grafikler de öyle enfes falan değil 2006dan kalma. tek artı yanı oyundan çıkınca karakterin npc haline gelmesi, etrafta amelelik yapan, dere başında çamaşır yıkayan bir sürü player npc var. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Oyun konusundaki izlenimleriniz uzucu ama oyundan ne istediginize baglida bu degismekte. Benim oyuna baktigim yonden ise gercekten uzakdogu bilincine guzel gondermeleri olan ve aile kavramlarini yansitmaya calismalari gercekten takdire gerek bir hareket benim acimdan. Halen kisa sureli sekilde check etmekteyim ve gercekten ileride daha iyi ele alinirsa cok mmo oyununu geride birakabilecegine guvenim tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Age of Wushu beta key i olan varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 kal online vardı ya 10 sene önce galiba oynamıştım,acayip nostalji oldum wushuyu görünce aklıma geldi. vay arkadaş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 open beta başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 eve online in fantasy versiyonu, alisabilirseniz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 yok mudur başka deneyen? nasıl buldunuz? boşuna sign up, download uğraşmayalım çok kötüyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Kanuni said: eve online in fantasy versiyonu, alisabilirseniz tabii. craft olayı nasıl?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Bilmiyorum o konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar