Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30 milyara alınacak araba?

McsPeyn

Öne çıkan mesajlar

Bi arkadaşım bu aralar araba almayı düşünüo ama bir türlü ne alacağını kestiremedi. Elinizde 30 milyar civarı para olsa neleri düşünürdünüz?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 0 km kastediyorsan o fiyata Alfa Romeo 147 yok maalesef. İkinci elde 2003 modeller 30 milyarın üstünde. Ama 156 2.0 T.Spark hatta araştırılırsa 2.5 V6 bile bulunur.

GTV 2.0 V6 Turbo var 97 model (25 milyar), gücü Nissan'la aynı ama önden çekiş. Turbo 0.9 basıyor. Ayrıca parça fiyatlarında sorun olmaz çünkü Alfa parçaları daha ucuzdur. Twin Spark'larda varyatör sorunu olur ama turbo ya da v6 larda bulunmaz bu sorun.

Sonra 12 milyara 75 1.8 Turbo satıyorlar 187 beygir arkadan itiş+ kilitli diferansiyel. 90 model araç, arkadaşın almaz büyük ihtimal. Ama kalan parayla bu aracı baştan yaratabilirsin ayrı konu 8-)

30 milyara çok temiz bir Renault 5 Turbo satılıyordu (ortadan motorlu olan seri) 1.4 motor 160 beygir.

Ayrıca 94 model M3 bulunuyor yüksek km li (140000) yalnız VANOS ünitesi bozulursa 1000 Euro ona göre.

Çakal kasa (E30) M3 alınabilir. Keyifli olur.

Maserati Ghibli 94 model 95.000 de turbolar değişmiş 13500 dolar. Yalnız parçalar el yakar ama dersin ki binerim 2.0 306 beygir biturbo arkadan itiş. Fiyatlar yerlerde şu an Maseratilerin. (abi bizim araca 3-5 milyar ekleyip alınıyor insaf)

Mazda RX-7 93 model (son kasa) var kırmızı 23.000 dolara satıyor 70.000 de. Bunların motorları wankeldir yalnız, çok yakar ama gider de. Motor bitmeden önce kompresyon artar sonra sıfıra iner. Motor bitince direk yeni motor alman gerekir Japonya'dan. Ya da başka motorlar monte edilebiliyor ama ne zevki kalır ayrı konu. Düşünürse.

Bir çok güzellik var ikinci elde. Arkadaşın aracıyla gerçekten ilgilenecekse çok güzel araçlar bulunuyor. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullansın...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mino, 04 Temmuz 2004 13:04 tarihinde demiş ki:

Çakal kasa (E30) M3 alınabilir. Keyifli olur.

ROFL çok ii ya bunu daha önce duymamıştım ehuehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 04 Temmuz 2004 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

29 milyara Nissan 300zx (atmosferik 3 litre) satılıyor bodykitli o da var.

Burada Ouz daha beter adlar da var. Mesela Nuri Alço kasa (E30 dan önceki) piç kasa denildiği de olur :)

[Bu mesaj Mino tarafından 04 Temmuz 2004 13:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok teşekkür ediyorum ama bu sektörle pek ilgilenmediğim için yazılanların büyük bir kısmını tam anlayamadım. Bu onun ilk arabası olucak ve genel olarak şehir içi kullanım için küçük, tek kapılı, şekli şemali güzel ve ikinci elinde az değer kaybedecek bir araba düşünüyor. Şu aralar Focus ve Golf arasında kalmış durumda. Ama Focus'un iyi özelliklere sahip olanıyla Golfün daha az aksesuarlı modeli aynı fiyata geliyor. Hatta Golf 3 milyar falan daha pahalıya geliyor ve 30 milyar sınırını aşıyor :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

Mazda 3 ne yazık ki 30 milyar olayını geçiyor vergisiyle cartıyla curtuyla. Golf de geçiyormuş, pek iyi olmadı. Sanırım Ford Fiesta+biraz modifiye düşünüyor arkadaş. İlk arabası için iyi olucak gibi..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

Astra'nın en dandiği: 30.039.000.000
Mazda 3'ün en dandiği: 31.650.000.000
ki bunun sigortası var + vergisi var falan filan.
Bi de sonuçta bunlar o arabanın en az özelliklileri. Arkadaşım sunroof gibi ekstralar da istediğinden 30milyarı aşması çok kolay oluyor :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

30 milyara yazmışsını iyi hoşta bu arabaların 1 senelik masrafları ne onlarıda yazssanız
allayı 2.0 taşıt pulları 400 m peryodik bakımlarıda ortalama 300 m yılda 3 kere girse 900 m rahat alayı 100 km de 35 m 40 m benzin yakar yılda 10.000 km gitse ortalama 4.000 m ole yese hepside yaşlı arabalar 1.000 m de sağını solunu toplasan
toplamda
400
900
4.000
1.000

ne etti 6.3 milyyar lıllık masraf yani 5 yılda 2 araba parası veriyosun yazık :) Ha eğer ben zevk için alıyorum dersen okey ama ayağımı yerden kessin diyorsan ayağını değil cüzddaınında yerden keser :)

[Bu mesaj Ragnar tarafından 19 Temmuz 2004 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McsPeyn, 11 Temmuz 2004 14:33 tarihinde demiş ki:
Astra'nın en dandiği: 30.039.000.000
Mazda 3'ün en dandiği: 31.650.000.000
ki bunun sigortası var + vergisi var falan filan.
Bi de sonuçta bunlar o arabanın en az özelliklileri. Arkadaşım sunroof gibi ekstralar da istediğinden 30milyarı aşması çok kolay oluyor :)

en dandiği - default[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar "
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Ben olsam benim arabamı satın alırdım benden (3.18is coupe) tabi ki piyasa değereninin 9 milyar üstüne almış olurdu ama benim için iyi olurdu :)
şaka bi yana sıfır düşünmüyosa 98'e kadar çok güzel 5 kasa kıstırır, 35 çekiyolar, kafasına vurup 30'a alır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...