Wispy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ya aklıma takılıyordu uzun zamandır bu force nedir ne değildir diye. Önce düşündüm topici Sw Galaxiese açsam mı diye ama mantıklı olmazdı herhalde, neyse.. Benim merak ettiğim force sensitive biri forcela neler yapabilir. Mesela Anakin Episode II de arena da bizon gibi bir hayvanı evcilleştiriyordu. Sizden bunun gibi örnekler rica ediyorum. Bu arada lütfen Jedi Knight ta kullanılan Force Lightning falan demeyin, daha bilinmedik, daha detaylara inelim. Bir de sadece ciddi ve aydınlatıcı cevaplar lütfen. [signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] [Bu mesaj Wispy tarafından 15 Kasım 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ışın kılıcının bir olayı bu kılıca gelen ışının cismin merkezine tam olarak ulasması ve gölge boyunun force üzerindeki ters tepkisinden ötürü oluşan nanosibernetik hyperatomik bir ısının ışın üzerinde oluşarak kılıca yansıması sonucunda olusuyor.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 kızlara hava atılır. ikinci filmdeki gibi kıza push ile meyva fln uzatılır vs vs..[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Lexius iki msgında da inanılmaz gereksiz sözler sarfetmişsin, konuyla ilgili belirtecek fikrin yoksa msg atmazsın olur biter.[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Maviş maviş parlarsın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 sonuçta force fiziksel olarak bişeyleri etkilemene yarayan bişey. ayrıca bi canlının aklını da etkilyebilio. Bunun dışında ne kaldı ki ? hayvan ı evcilleştirio nasıl? işte mind trick tarzı şeylerle... yani force temizlik yapar mı, yemek pişirir , kapı ve telefonlara bakar mı bilemem.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 telekinetik özellik desem açıklayıcı olurmu..?[signature][hline]Her zaman tek tabanca; Xanthe... (Taklitlerimden kaçının.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bence force insanın üzerine yakışanı giymesidir. niye diyecek olursan , jediler giyiyorlar cübbeleri mübbeleri geziyolar tattoine'ydi , coruscant'tı ; güneş altında. ama bakınız bu adamlar neden pişik olmuyor? işte burada force devreye giriyor ve her şeyi pir-i pak ediyor. gerekirse necasetten taharet yaptıraraktan kişiyi güzelliğe , iyiliğe , light side'ye kavuşturur. ama yıllarca o dedi ben jediyim , ben knightim , ben padawanim , forceyi yiyip bitirdi i.neler , vın dedi vıj dedi bi döner kesmediği kaldı adamların. bneler.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Yapar, neden yapmasın mortis Force senle benım aramda , tozda x-wingde carda copde, tozde robotta, agacta.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 fiziksel olarak yapılabilen ve yapılamayan herşey demek doğru olur oturduğun yerden herşeyi yapabilirsin örnek şu an oturduğum yerden salondaki televizyonu açabilir, hatta içerdeki kütüphanedne istediğim kitabı çat diye getirebilirm[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bide bayanlar için G-Force var.O da ayrı bir konu =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Dorsia, 15 Kasım 2004 02:44 tarihinde demiş ki: süper varya push-pull mastürbasyon olayını çok tuttum... hem mantıklı da:P oho siz bu zihniyet ile casper'i de sitersiniz[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 beyin gücü diyim. yani nası telekinetik mi denio ne deniosa beyin gücünle eşyaları oynatma fln. bi de telepati yapabilirsin mesela onun gibi. telepatiyle mind trick yapılır mesela.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 herhangi birşeyi hissedebilirsin.potansiyeline göre yakın yaa uzak gelecekten bir imgeyi görebilirsin.çok uzaklardaki birinin seni düşünmesini sağlayabilir ona bir mesaj gönderebilirsin.etrafındaki insanların yaşam enerjilerini kendine çekebilirsin.gücü bir anahtar şekline büründürerek bir kilidi açabilirsin.bir hastayı iyileştirebilirsin.bir insanın kalbini durdurabilirsin.bir uçağı aya kadar yollayabilirsin(abartmıyorum bu jedi academy trilogy de oluyor)eğer yeterince güçlüysen bir gezegenin üzerindeki tüm yaşamı yokedebilirsin.hatta steve vai gibi gitar bile çalabilirsin.[signature][hline] -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: aquila, 15 Kasım 2004 02:53 tarihinde demiş ki: F=ma aaa lutfen f=m/a[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Eternal, 15 Kasım 2004 00:16 tarihinde demiş ki: ışın kılıcının bir olayı bu kılıca gelen ışının cismin merkezine tam olarak ulasması ve gölge boyunun force üzerindeki ters tepkisinden ötürü oluşan nanosibernetik hyperatomik bir ısının ışın üzerinde oluşarak kılıca yansıması sonucunda olusuyor. kesinlikle yanlış..!!!hyperatomik bir ısının ışın üzerinde oluşarak kılıca yansıması sonucunda ortaya çıkan buhar gücü güneşin antikroflarından çıkan bir dumandan farklı değildir.Tektron bir elektronun çift döngüyle ışığa ulaşması sonucunda ortaya çıkan şeye force denir..[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benim... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bakın mesela Mind Trick'le şöyle bir Storm Trooper ayağa getirilebilir hatta bi' de fotoğraf çektirilir sonra Storm Trooper saber'le doğranır...[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley]Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Cd-, 15 Kasım 2004 13:14 tarihinde demiş ki: Bakın mesela Mind Trick'le şöyle bir Storm Trooper ayağa getirilebilir hatta bi' de fotoğraf çektirilir sonra Storm Trooper saber'le doğranır... ciddiyet lütfen...[signature][hline] -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Niye ki gayet ciddi bi fotoğraf gerçi orda force kullanmamış olabilirim : ) Not: benim mesajı alıntı yapmasaydın keşke kocaman olmuş[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele [Bu mesaj Cd- tarafından 15 Kasım 2004 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 oha lan harbiden stormtroopermiş[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 O fake stormtrooper bi kere (hadi ya?!)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Hatta şurda da para mı ne istiyodu : http://img.photobucket.com/albums/v349/martin66/Gezi017.jpg[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ciddiyetle cevap veren herkese teşekkürler. Diğer guruh ise umarım başkalarının topicini p.ç etmemeyi öğrenirler bir gün.[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 kiz kaldirirsin![signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Cd-, 15 Kasım 2004 13:28 tarihinde demiş ki: Niye ki gayet ciddi bi fotoğraf gerçi orda force kullanmamış olabilirim : ) Not: benim mesajı alıntı yapmasaydın keşke kocaman olmuş ha pardon ben ilk açtığımda fotoğraf çıkmamıştı da:)[signature][hline] -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar