Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 dombili dediğim 75 kilo lol 70 civarındayım su anda yok meme falan yapmadı zaten haftada bi erişte falan yapıyorum :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Özellikle tavuk için soya, teriyaki, susam yağı vs. bilimum amoy sosları kullanıyorum. Kühnenin körisi var mcdonalds tatlı körisi tadında onu baya bi tüketiyorum hatta soyayla karıştırıp tavukları öyle marine ediyorum. Bide geçende kipada Thai usulü tatlı ekşi sos gördüm onu da ekliyorum karışımlarıma. Kimyon, kara biber, kırmızı biber ve varsa robotta çekilmiş ceviz sarımsak karışımı bide. Sarımsak zaten tavuk marinesine baya yakışıyor. Tavuğu toplu alıp (2-3 kg falan) markette dilimletip sonra geniş bi kapta soslayıp yarım saat 1 saat beklettikten sonra 1'er porsiyonluk torbalayıp buzluğa atıyorum rahat oluyor sonra pişirmesi. Kipadan alıyorum bu arada sosları, istanbulda olmayınca zaten adam gibi sos satan market yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 abi sahibi geldi tavuk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 uzun sen fkgal li misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 sos alırken fiyatına bakıyorum. en ucuzu tat ketçap oluyo genelde onu alıyorum. bazen de heinz ketçap alıp kendimi ödüllendiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 GodBlessStoya said: makarnaya özellikle sos sıcak sıcak mmmm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 2 domates rendeleyin, az zeytinyağlı tavada bunu pişirirken içine biraz domates salçası + kırmızı biber (veya biber salçası), taze fesleğen (ince kıyılmış 10 yaprak fln), tuz, karabiber, 1 veya 2 diş ince kıyılmış sarımsak. yerken sadece makarna, üstüne bu sos, üstüne parmesan (veya rende taze kaşar) win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 xaty said: internette sos satan bi site vardı sanırım, yeni açılmış ve bi yerde (muhtemelen paticik'te) denk gelmiştim. bu başlığın onunla alakası var mı? Hangi konu olduğunu bilmiyorum ama onunla bir alakası yok. Bir araştırma yapıyorum da, ön bilgi almak istedim insanlardan. Ama pek yeterli olmadı. Anket yayınlamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 kaliteli ve güvenli olmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar