StJoe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Şu an kullandığım calculator sadece alb classları için... Hib class larının kullanabileceği bir caclulator icin tavsiye alabilirmiyim...[signature][hline]Stjoseph [Anatolian Knights]RR8L8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr [Anatolian Knights] RR5L8 sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 44 2L0 Enchanter (Lancelot Hibernia) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 http://sc.aod.net/ bu siteyi buldum ama işine yarar mı ?[signature][hline]Leasie Sumotoru (Eldritch) Lancelotun Cici Kızı For Hibernia İçim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ben bunu çalıştıramadım :)[signature][hline]Stjoseph [Anatolian Knights]RR8L8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr [Anatolian Knights] RR5L8 sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 44 2L0 Enchanter (Lancelot Hibernia) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Çalıştırdım ama bu da sadece Alb class lari için :([signature][hline]Stjoseph [Anatolian Knights]RR8L8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr [Anatolian Knights] RR5L8 sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 44 2L0 Enchanter (Lancelot Hibernia) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 sorunumu çözdüm... hay allah demekki options u yeterince kurcalamamışım[signature][hline]Stjoseph [Anatolian Knights]RR8L8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr [Anatolian Knights] RR5L8 sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 46 2L0 Enchanter (Lancelot Hibernia) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 okey :)[signature][hline]Leasie Sumotoru (Eldritch) Lancelotun Cici Kızı For Hibernia İçim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 evet her 3 realm için de kullanılabiliyor, ama realmler arasında geçişi nedense ortalık bir yere değil de ta menülerin içinde optionsta bir yere koymuşlar, o kafa karıştırıyor :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirvan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 sen hala rr8 misin lam gimp bot falan ettin guzelim pally isorcta bi poha yaramadi hibmi kasiyon simdi edit: o ne ya kardes girmis lol ben glad stj topaci [signature][hline] Isto i dur i chuiyl --------------------------------------------- More Citizen [Bu mesaj Kirvan tarafından 17 Kasım 2004 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kirvan tarafından 17 Kasım 2004 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar