dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 YANAĞINDAN MI ÖBMÜÜÜÜÜŞŞŞ!!!! abi ne boktan, ne başarısız konular bunlar ya.
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 olum adam kafadan dalsa aşıkmı oldu bu bana diye niye topik açsın zaten
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Dusunsene 60 yasindasin seker gibi yumusacik , pespembe yanakli bir kizi o yasta kac kere opebilirsin ki ? Sirf bu bile patronuna mutluluk veriyor. Korkma sana birsey yapmaz ama patronun antropoza girmis. Sen bir adim gelsen o iki adim gelicek. Hersey sana bagli.
SekerPembe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ahmedinejad said: Yanaktan öpmek şehvetten cok şefkatle alakalı geliyor bana bilmiyorum. Hele ki arada bu kadar yas farkı olunca. Ben o yasta olsam da birisine asılsam yası ne kadar ufak olursa olsun elini öperim mesela. Herkesin ortasında yapmam tabi. evet ama yanağımdan başka bir yerimden öpemez zaten o boyutta bir durum yok. resmiyiz gayet. Ama şefkatte olabilir bilemiyorum gidip geliyorum bi diyorum kızı görüyor bi diyorum gözümün içine içine bakıyo sürekli yanına çağırıyor, herşeyi anlatabilirsin diyo :S
SekerPembe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 jacabo said: onemli olan adamin ne istedigi ne hissettigi degil senin ne istedigin neden?
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 e seninde fantezin olabilir ne biliyim yasli biriyle iliskiye girmek gibi veya sende asiksindir hic birsey istemiyorsan zaten tavrini koyman lazim cok tartisilacak birsey degil bu
SekerPembe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 jacabo said: e seninde fantezin olabilir ne biliyim yasli biriyle iliskiye girmek gibi veya sende asiksindir hic birsey istemiyorsan zaten tavrini koyman lazim cok tartisilacak birsey degil bu yani diyelim ki ben istedim adam hazır mı bekliyor sanki. ikincisi asla böyle bir isteğim yok sadece davranışları kafamı karıştırıyor. hani sapık desem değil, öyle sapıkça yaklaşsa tepkimi koycam ama çok duygusal çok değer veriyor o yüzden şuan tepki koyamıyorum
Soris Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Sen onu bunu geç bu adamı ilk gördüğünde ne hissettin onu anlat ona göre yorumlıcam ben
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bu kızın kendini haklı çıkarma çabasına hayran kaldım yalnız. kıyamam ya, ver kurtul işte. gönlünü
SekerPembe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ilk gördüğümde hiçbirşey hissetmedim bildiğin yaşlı adam yani babam yaşında biri ne hissedebilirim ki
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 abi düşünsenize şimdi bu kızın tek derdi, 60yaşındaki adamın öpmesi yani. bu. kalanında ne bileyim dünyada olan bitenden alakası yoktur, büyük ihtimalle bi görüşü yoktur. çok garip bi hayat lan. nefes alıp veriyorsun, sonra "ay beni yanağımdan öbdü. onu düşüneyim" diyorsun. hücreler enerji üretiyor, beyinde elentinklenme oluyor. bütün o hücreler, grey matter falan harcanıp gidiyor ha. kezbanları toplayıp süper bilgisayar yapsan mesela, ne faydalı olurlar.
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 said: yani diyelim ki ben istedim adam hazır mı bekliyor sanki. ikincisi asla böyle bir isteğim yok sadece davranışları kafamı karıştırıyor. hani sapık desem değil, öyle sapıkça yaklaşsa tepkimi koycam ama çok duygusal çok değer veriyor o yüzden şuan tepki koyamıyorum AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
SekerPembe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 oofff beni öpmesi normal mi değil mi? buna cvp istiyorum ya tekrar öperse tepki vermeli miyim bunu düşünüyorum
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 işyerinde tuvalete felan tek gitme mazallah
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 yaa diyorumya işte salya bırakıyomu öperken yoksa kurumu? veya vakum etkisi varmı?
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 yanak yanağa mı değdi yoksa dudaklar yanak ile temas edip doyurucu bir muck sesi çıktı mı
SekerPembe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 hamsilipilav said: yanak yanağa mı değdi yoksa dudaklar yanak ile temas edip doyurucu bir muck sesi çıktı mı alemsin ya bayıldım gülmekten :)))) evet önemli bir noktaya dikkat çekmeşsin, hayır yanak yanağa öpmedi. iki eliyle yüzümü tutup önce bir yanağımdan sonra diğer yanağımdan öptü bilmem açıklama yeterli mi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Tamam iste bunlar hep seks değil şefkat.
Öne çıkan mesajlar