evilaktarus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Arkadaşlar orca ve hulk pilotumu ayrı ayrı accaountlarıyla birlkte satiyorum. İşi çok etkiliyor altından kalkamiyorum böyle. Orca hesabımın 120 gün game time i var. Hulk pilotumun 1 ay dan daha az kaldı. TL olarak satmak istiyorum ama mecbur kalırsam isk olarakta verebilirim. ÖM lerinizi bekliyorum.. 2 pilotu toplam 10b ye veriyorum. Ayrı Ayrı satmak istemiyorum mining ekibi kurmak isteyen arkadaşlara inanılmaz faydalı olacağını düşünüyorum. Oyudan arkadaşlar bilir günde 250-300m bazen daha fazla para kazandığım oluyo ama dediğim gibi iş güç mecburen satmalıyım. 300TL istiyorm iki hesaba gametime ları ve gemilerle fitlerle birlikte herşeye. Blast Akiga Hulk İshikela Orca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 hayirdir, daha yeni baslamistik :) is hayatinda basarilar sana, RL once gelir her zaman. ama paraya ihtiyacin da yoksa satmanin bir lüzumu yok, arada girer skillerini basarsin. hic olmasa bosluk bulursan oyalanacak birseyin olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 doğru diyosnda abi 3 hesabın aylığı belimi bükeblir :D şu işler epey yoğun artık ertesi güne ata ata epey birikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 satma kapattır ila satman gerekli değil ki imkan vakit isk para olunca açar kasmaya devam edersin.. Yada tanıdığın güvendiğin birine evlatlık ver o chardan faydalanırken skillerini kasar bi yandan aylığını öder işte kira gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 güven büyük sorun biliyosunz. ve şu var ki miner pilotların genel skiller haricinde çok fazla traine ihtiyacı yok. he orca için rorqual traini b o önemli ama düşüneyim bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ne yaptin türker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 bekliyorum daha bakalım.. sana mail attğm mineral elimde satışı yapabilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 yolla B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 yok mu beyler ilgilenen farklı önerileri olanda haber versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 farklı seçenekleride değerlendiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 uppss hadi gençler yok u ilgilenen.. farklı b seçenek sunarsanız değerlendiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 uppppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 arada bir mesajı yenile mutlaka biri çıkar 0/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 doğru diyorsun da buda gitmiyor ki aynı konudan 2 tane açmak istemedm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 forumda satmayı denedinmi? 2 güne satılır skiller yerindeyse. hee TL olarak satmak istiyomuşsun şimdi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 yok ya isk olarakta satablirim farketmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 O zaman koy abi oficıl foruma orda da dursun zararı olmaz, ziyaretçisi daha fazladır oranın. Arka cama da yapıştır satılık karakter ahada bu da forum linki diye, ilgilenen birileri elbet çıkar zibil gibi orca/hulk toon satılıyor her hafta. Hatta belki container da saçabilirsin etrafa extra reklam niyetine:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 :D eyw dostm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 orca pilotu rorquala az kald traini. hulk pilotuda tengu ya az kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 upss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 rorquala binmesine 3 gün kaldi arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Bu gidişle, "titan binmesine 3 gün kaldı"yıda görecez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 rorqual traini bitmiştir arkadaşlarda bu karakterin linkini yeniliyemiyorm bir problem oluyo çözemedm henüz ama pilotum artik rorquala binebiliyo bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar