zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ev çok küçük, yatak çok büyük olduğu için yer sıkıntısı yaşıyorum çok.aradığım şey http://www.demontemobilya.com/hareketli-mobilyalar-tr/cift-kiilik-dik-aclr-hareketli-duvar-yata-tr.html bunun gibi fakat çok uçuk bunun fiyatı.bana sadece bazası lazım.var mı bildiğiniz bi yer bunun için, yoksa illa yaptırmak mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 benim küçükken vardı bundan. çocuk odası takımıydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 hareketli duvar yatağı diyince böyle duvarda kayan yatak aklıma geldi de "o ne ya" dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 öyle geçiyor internette.ben de bilmiyordum böyle bi adı olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 http://www.erbazlarmobilya.com/acilir-duvar-yataklari.php burda varmışta çok konforlu değil bunlar ya rahat değiller şişen yatak falan al daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 yatak var.yatak istemiyorum.katlanır baza yetiyor bana.hatta gömme dolap var onun içine monte edebilsem mükemmel olur.bu gidişle komple yaptırmak zorunda kalcam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 modokoyo git onlar varsa satan söylerler. yoksada zaten ordan yaptırmaya fiyat alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Şu resimdeki gibi duvara paralel yatak diyorsun sandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar