misroi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Drothan Hermit, Drange Hermit ve Jacqueline ciftinin ogludur. Kendisi Magia yuksek Mage okulunda okumaktadır ama babasının ve annesinin, Misroi amcasının, Esmeralda teyzesinin ve kuzeni Nakata'nın birdenbire Moonglow acık sularında kayboldgunu ogrenir ve Mage okulundan bir apprantice olarak ayrılıp ailesinin neden kayboldugunu bulmak istiyordur. Moonglow yakınlarına daha yeni varmıstır ve kendisi deneyimsiz ve tecrubesizdir. Su anda babasının ve ailesinin arkadaslarını aramaktadır ve onlardan kendisini egitmesini istemektedir. Ailesinin Kotu tanrılar tarafından hapsedildigini bilememektedir. Drothan Hermit'in bide Savascı bir kardesi vardır. Onunda adı Deranged Hermit tir. Ama kardesinin nerde oldgunu bilmemektedir. Sag dan ve soldan duymus oldgunu Halfling Barına gider ve msj panasuna bakar acaba babasından bir msj kalmısmı diye. Mesaj panasunda babasının arkadası olan Kumadamın imzasını gorur ve 2 haftaki yolculuga ailesini bulmak umidi ile katılmak ister. 2 deneyimsiz kardesi Sosaria adlı bi duna ve cok uzun bir yolculuk beklemektedir. Acaba bu 2 kardese yardım eden olucakmı? Drothan Hermiti 2 haftaya kadar buyu yeteneklerini gelistirmesine yardım eli uzatan olucakmı? Acaba bu 2 kardes Ailesini bulabilceklermi? (Arkadaslar evet anlamıs oldgunuz gibi pes etmiycem ve ATL serverinde yeni bir char acıcam ve yardımınıza ıhtiyacım var) (SEKER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Akrabalarını kaybetmiş bu gençin sülalesi zamanında çok yardım etmişti bana. Elimden gelen her yardımı yapmaya çalışacağım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 :D iyi etmişsin zevk aldığın sürece bırakmanın bir anlamı yok bu arada öbür konuya bu haberi yazmamışsın[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Nasıl yardım edebiliriz sen onu söyle. [Bu mesaj Kumadam tarafından 14 Kasım 2004 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Su anlık bana acaba biri 50k ile LRC set verebilirmi GM mage yapim gerisi gelir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 50K sorun değil ama diğeri 75K eder ki bende sadece 60 K var. [Bu mesaj Kumadam tarafından 14 Kasım 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 LRC set senin evdeki sandıkta. Ona ulaşabilirim hala değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Abso kardes sandıgı bosalt hemen ev yıkılabilir cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Yardım ederiz bir sekilde devam et sen :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Yardim edebiliriz. Hala gerekiyor mu? Gec kaldi isem pardon.[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Su anda 50k kadar param oldu ama hala bazı LRC parcalar eksik varmıdır acaba aranızda parca verebilecek toplam 94% oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 en dusuk lrc li esyani yazsana buraya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bana sleeves ve gloves lasım 10 yada yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar