moriarty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 adam wifisi bozuk iteledi olum sana zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 bence alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 o konuda utkuya ben de çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 barnacle said: şu forumda biri bekaretini satacak yakında, bekliyorum sdfgjhgj. Satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 700 TL helalinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ginaly said: bu arada, bugün bu satış meselesinden birine bahsettim, o da satmaya karar verdi, iphone 4 32 gb, 800 lira istiyor. araya girerim ben indirim yaptırırım daha. wifi çalışıyor bi de bunda sdfsd. garantisi de devam ediyormuş. 4 mü 4s mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 32lik 4 e 800 mu. iyi ki babama vermisim. yazik abi tas gibi alet hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 communication board patlamış cihazın, değiştirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Cihaz az evvel elime geçti, sımsıkı sımsıkı taş gibi sarmalanmış. Açmak için itfaiyeden ekip çağırdık gelip açtılar sağolsunlar. Güvenli ticaret hızlı kargo teşekkürler ginaly (: üstelik yanında araç şarjı bile koymuş, adamsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 senin gibi paketleme üstadı değiliz aga, elimizden geldiği kadar işte^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 wifi yoksa at çöpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bende 4s arıyorum, bu fiyatlar civarında satanlar varsa lütfen iletişime geçsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ginaly said: bu arada, bugün bu satış meselesinden birine bahsettim, o da satmaya karar verdi, iphone 4 32 gb, 800 lira istiyor. araya girerim ben indirim yaptırırım daha. wifi çalışıyor bi de bunda sdfsd. garantisi de devam ediyormuş. bu bahsettiğim telefonun sahibi yurtdışındaydı, geldi, telefonu da getirdi bana verdi. almak isteyen varsa iletişime geçsin, aynı gün kargo sdfsd. foto felan da paylaşırım akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 elesso said: wifi yoksa at çöpe Çöpe attım zaten panpa başka kimseyi zehirlemesin diye aldım cinalee'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 aşkolsun hacım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 şu üsttekini de al rıdvan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 500 lira + 2 tane fatih 2B kurşun kalem + 1 tane 6gen daktilo silgisi + öpücük veriyorum o zaman dfsdfds hem senin hatıran olan bir şeyi nasıl çöbe attığımı düşünürsün utku. her app bana seni hatırlatıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar