Pyro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 $im$ekler çakıyor gökyuzunde, ama bır damla yagmur yok. sanki gökyuzu kalbım, yagmurda gözya$larım. bunun sorumlusu ben mıyım? yoksa benı bu hale getırenler mı? ıcımden ılk defa bı$ı yazmak geldı belkı cok bst oldu ama brz rahatladım ne yalan söliyim.[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 :) valla ankarada'da hava yagmurlu içim sıkıldı beah :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 "ama bır damla yagmur yok" "yağmurda gözyaşlarım" şimdi yağmur yağmıyosa,gözyaşlarında akmıyor demek oluyo.Sonuç ? anlamadım yani...Evet ankara kötü bugün bea..[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bide bugun okullar acık olsaydı kafayı yemistim :) dısarda yagmur sabahın korunde kalk okula git hocalar vır vır :) kim çeker ya ?[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Pyr0, 15 Kasım 2004 02:58 tarihinde demiş ki: bunun sorumlusu ben mıyım? yoksa benı bu hale getırenler mı?nasıl bi hale geldiğini açıklasaydın mesela. biraz daha duygu katsaydın olaya daha güzel olurmuş. ama rahatlaşmışsın zaten, önemli olan o pyro'cum. :)[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Neronn, 15 Kasım 2004 11:26 tarihinde demiş ki: bide bugun okullar acık olsaydı kafayı yemistim :) dısarda yagmur sabahın korunde kalk okula git hocalar vır vır :) kim çeker ya ? valla ha sabah sabah bide souk oluoki brrr.Kesin bi kaç hoca döverek ısınırdım herhal :)...[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 abi valla bi kötü oldum ya ühühü :) haftayada yazılılar var.[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 fena olmamış , bişeyler yakalaışsın , 2.dörtlüğüde yazsaydın belki anlamıda çok güzel oturtacaktın hoş olcaktı :) ama yinede bence iyi olmuş eline sağlık :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 konuyu topladı :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: zgrw, 15 Kasım 2004 18:31 tarihinde demiş ki: fena olmamış , bişeyler yakalaışsın , 2.dörtlüğüde yazsaydın belki anlamıda çok güzel oturtacaktın hoş olcaktı :) ama yinede bence iyi olmuş eline sağlık :) yazdıgım ılk $ıır veya o tur bı$ıdı =) rahatlamak amacıyla yazmı$tım ztn bu kdrını yazınca baya bı rahatladım ondan gerısı ıcın hıc du$unmedım.aslında 2. kıta olsa cıddı gusel olabılırdı birde saeros un dedıgı gıbı ımgelem olsa daha ii olurdu.[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 $im$ekler çakıyor gökyuzunde, ama bır damla yagmur yok. sanki gökyuzu kalbım, yagmurda gözya$larım. bunun sorumlusu ben mıyım? yoksa benı bu hale getırenler mı? sen hiç bilir misin ü$ümesini içinin? hani değer ya yağmur damlası tenine o an cız eder için, i$te öyle birşey. sen yağmurun altında ağlayabilirsen yağmurun getirdiği ü$ümeyi yine yağmur alır. sakın korkma ü$üyüp ağlamaktan. çünkü bizler ü$üyüp ağladıkça varız. p.s: editlemelerinden dolayı saerosa t$k ederis =)[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın [Bu mesaj Pyr0 tarafından 16 Kasım 2004 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 iyi bastırdı bu arada yağmur. daha tansaş'a gidicem bi de. gelince ben de bişeyler karalarım heralde :)[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar