GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 o zaman söylüyorum benim de yatağımda kız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 fede uyuma uyutturma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Noyzura said: barnacle said: Noyzura said: yes @ barnacle vay topraam paticik izmir buluşması yapalım o iş yalan ya. izmirliler bi 98 senesinde buluşmuş hala aynı fotolar konuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 lan yatağım tek kişilik o yüzden uyuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 seks yap git salonda yat işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 lan benim yatagim bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 biz 2010'da buluşmuştuk valla. baya kalabalıktık hatta. üstelik kız bile vardı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 benim var aquila beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 tek vücut olun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 yatağımda köpeğim vardı o da gitti dönen muhhabet üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 noyzuroyu sokakta görsem altıma sıçarım aq adam undead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 noyan sakalını kesme beard power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 hamsilipilav said: noyzuroyu sokakta görsem altıma sıçarım aq adam undead bi gece çeşmede takılıyorduk bir evde sonra evden kaybolanlar oldu . bizde o esnada bokkenlerle kendo antremanı yapıyorduk sonra gaza geldik bizde bahçeden dışarı çıkalım bizde kaybolalım gecenin karanlığında diye. Nitekimde kaybolduk random gezerken ve 3 kişiydik . O esnada peşimize bir apaçi sürüsü takıldı 7-8 kişilik . Önce şist pişt yapıyorlardı sonra laf atmaya başladılar. Sonra çıkmaz bir sokakta kaldık arkamızda duruk len lun yapacaklardı ki arkamı dönüş "iyi akşamlar beylerrrr" dedim güldüm. O dönem tırnaklarım şuankinden 2 kat daha uzundu ve adamlar önce ufak bir şok sokra fear yediler "akşamını ...... edeyim bu ne ....... koyayım" diye kaçarken ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 GwindonSurion said: noyan sakalını kesme beard power kestim ya . bıktım sakaldan + yanaklarımı okşamak isteyen biri vardı anlarsın ya ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 helal len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 adam erkekte kalite konumuna terfi etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan adam da resmen dayak yemiş ve konuyu öyle açmış askdjaskdja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 üff o herkeyi ameliyatlı cirkin kız için bu admaın geldiğine deydimi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 degmedi tabi ama sebep olan abazalar akillansa bari ellerindeki tuzluk işe yariyordur simdi.hiyari tuzlar tuzlar yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kız gwindonun topikindeki kiz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Xunn420 said: deadwoll said: Forum bu hızda devam ederse 2012'nin en iyi drama forumu dalında ödül alırız. Elimizden geleni ardımıza koymuyoruz.gecen ardına koyan vardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 biri de mısır yeme gifi koymamış (nasıl bir tarifse bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Daha arabalar vurulmamış konuya :) 1 maserati 2 ferrari vursalar varya üff =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar