Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noyzura tüylü ceket meselesi

chrome

Öne çıkan mesajlar

xunn, pastor of muppets, xunn123123, xunn123344123, xunn554545 = ahmet salih
noyzura = noyan

ahmet salih, kart için aşağıladığı adama kardeş, hocam vs diyen 180 derece dönen kişi. son zamanlarda pek olmasa da resim falan koyuyo genelde mesajlarına.

noyan ise iyi yürekli, spiritüel olaylarla uğraşan sevecen bi insan. tüylü ceket giyen de o. karın bölgesinde derisinin altında 8 küçük bölüm var ama en alttaki 2si pek belli olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

PastorOfMuppets said:

Sequo said:

Red said:

taze kan gelmedikçe bitti topic

Gelsin madem.

Bunada vurun lan gayet herkesin alabileceği bir araç gibi duruyor ama piyasada yok alamazsınız nahhh :P

En sevdiğim aracım Nissan 200SX S14A JDM MT

Tarlayı satıp araba mı aldınız lan, yanında fotonu koy boyunu posunu görelim görgüsüz-kun.

Pis dogulu esmer tipin yoksa bana xunn demesinler.

YolunYolcusuXunn said:

Sequo said:

Beyler heskese iyi geceler bu sefer gerçekten yattım yatmazsam bayılcam zaten.

Piuuu

İyi geceler yakışıklı. ;););)
Sosyal ağlarda paylaş

kartı alman iyiydi zaten resimle,grafikle vs uğraştığından özellikle işine de yarayabileceğini düşünüp ayrıca sevindim ama adama parasıyla ayar verdirttin asdf. ve ciddi anlamda manliness kaybın oldu gözümüzde. nasıl toparlican ahmet ? 1 numaralı fanindim. üzüntümü ve hayal kırıklığımı ifade etmesi için aşağıya somurtkan bir yüz ifadesi koyacam.

:(

edit: "pis doğulu esmer tipin yoksa bana xunn demesinler" dediği kısımda haklıymış yalnız xunn ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Dur madem umursayıp, hem de konuyu degistireyim.

1- Böyle para havası atan adamın parasını alırım, zerre de üzülmem.

2- Söyledigim herhangi birşeyi geri almadım, adamla da zaten facebookta konuştum, kötü niyeti olmayan ama baya görgüsüz ve warped bi dünya anlayısı olan cocuk.

3- İstedigimi aldıktan sonra da aynen devam da ettim.

İnternette hayran falan saçma salak işler ayrıca, oku postunu gül geç, fame kovalıyor olsak internet vaktimin cogunu 4chan'da değil patide geçirirdim. Şu son 2-3 epic thread de zaten sitenin 2 yıldır falan gördügü nadir majör eventler zaten.

İşin en komik kısmı sevgilim yanımdaydı, ve o kadar eminiz ki herif benim kişisel bilgileri foruma koymak için istiyor, kendi bilgilerimi bile vermedim. Adam dekontu koyunca sanırım hepinizden çok şaşırdım, facebookta live olarak bi 10 kişi geyigini yapıyorduk.

İnanılmaz da güldüm, /clap'i de bastım.

İnternette tanımadıgı adama lol sönö sököröm geyigi yapıp ferrari havası atan adamı da mislead eder parasından ederim, zerre ahlaki çelişkiye de düşmem.

Bir daha da kasmam anlatmaya, gerek de yok, "lol orospu" geyigini baya başarılı ve eglenceli buluyorum, devam edebilir komik oldugu sürece.
Sosyal ağlarda paylaş

Xunn420 said:

Dur madem umursayıp, hem de konuyu degistireyim.

1- Böyle para havası atan adamın parasını alırım, zerre de üzülmem.

2- Söyledigim herhangi birşeyi geri almadım, adamla da zaten facebookta konuştum, kötü niyeti olmayan ama baya görgüsüz ve warped bi dünya anlayısı olan cocuk.

3- İstedigimi aldıktan sonra da aynen devam da ettim.

İnternette hayran falan saçma salak işler ayrıca, oku postunu gül geç, fame kovalıyor olsak internet vaktimin cogunu 4chan'da değil patide geçirirdim. Şu son 2-3 epic thread de zaten sitenin 2 yıldır falan gördügü nadir majör eventler zaten.

İşin en komik kısmı sevgilim yanımdaydı, ve o kadar eminiz ki herif benim kişisel bilgileri foruma koymak için istiyor, kendi bilgilerimi bile vermedim. Adam dekontu koyunca sanırım hepinizden çok şaşırdım, facebookta live olarak bi 10 kişi geyigini yapıyorduk.

İnanılmaz da güldüm, /clap'i de bastım.

İnternette tanımadıgı adama lol sönö sököröm geyigi yapıp ferrari havası atan adamı da mislead eder parasından ederim, zerre ahlaki çelişkiye de düşmem.

Bir daha da kasmam anlatmaya, gerek de yok, "lol orospu" geyigini baya başarılı ve eglenceli buluyorum, devam edebilir komik oldugu sürece.

Bebeim geldin mi bırak şimdi bıdı bıdıyı gel sessiz bir yere geçelim:D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...