Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Manken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 hani ninjaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 teenage mutant ninja turtles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 copry said: Selçuğun anime ss^' ini koysun biri bulamadım , arşivimde de yok , çatlıycam yoksa. HAYIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Noyan marjinalim diyorsun tüylü ceket giydi diyince zoruna mı gidiyor? Yoksa chrome un o yazıda bahsettiği diğer şeylere mi takıldın sen? bence 2. si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 lan olm benım ıyıce kafam karıstı sımdı. bu tüylü ceket kim? ekran kartına kişiliğini satan eleman bu değil mi? ahmet kim? ferrari ve maseratti fotograflarını paylasan zippo ilee bunların ne gibi bir ilişkisi var? küresel ısınma ne alemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 hocam sen çok yanlış gelmişsin. ahmet kim diye soran adamın patide işi ney. al buyur bunu yapmak yasak yalnız, linki sildim /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ekran kartı olayının topici nerde acaba? ben onu kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 xunn, pastor of muppets, xunn123123, xunn123344123, xunn554545 = ahmet salih noyzura = noyan ahmet salih, kart için aşağıladığı adama kardeş, hocam vs diyen 180 derece dönen kişi. son zamanlarda pek olmasa da resim falan koyuyo genelde mesajlarına. noyan ise iyi yürekli, spiritüel olaylarla uğraşan sevecen bi insan. tüylü ceket giyen de o. karın bölgesinde derisinin altında 8 küçük bölüm var ama en alttaki 2si pek belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?20,6647039,page=1 kart olayı şu konuda. 38lerde kart olayı başlıyor 15'de başka olaylar başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Kalabalıkta artistik yapanın tenhada özrü kabul olmazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Aluriel said: hani ninjaydı? Manken meslek, ninjalık yaşam tarzı. Ha bir de arada ketamin vurup astral seyahat falan. >My sides http://i.imgur.com/rYa55.png said: kart için aşağıladığı adama kardeş, hocam vs diyen 180 derece dönen kişi. >Not recognising a con. Step it up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 PastorOfMuppets said: Sequo said: Red said: taze kan gelmedikçe bitti topic Gelsin madem. Bunada vurun lan gayet herkesin alabileceği bir araç gibi duruyor ama piyasada yok alamazsınız nahhh :P En sevdiğim aracım Nissan 200SX S14A JDM MT Tarlayı satıp araba mı aldınız lan, yanında fotonu koy boyunu posunu görelim görgüsüz-kun. Pis dogulu esmer tipin yoksa bana xunn demesinler. YolunYolcusuXunn said: Sequo said: Beyler heskese iyi geceler bu sefer gerçekten yattım yatmazsam bayılcam zaten. Piuuu İyi geceler yakışıklı. ;););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Abi sarcasm..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kartı alman iyiydi zaten resimle,grafikle vs uğraştığından özellikle işine de yarayabileceğini düşünüp ayrıca sevindim ama adama parasıyla ayar verdirttin asdf. ve ciddi anlamda manliness kaybın oldu gözümüzde. nasıl toparlican ahmet ? 1 numaralı fanindim. üzüntümü ve hayal kırıklığımı ifade etmesi için aşağıya somurtkan bir yüz ifadesi koyacam. :( edit: "pis doğulu esmer tipin yoksa bana xunn demesinler" dediği kısımda haklıymış yalnız xunn ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 karı koca mevzularını deşmeyin artık onların özeli bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Dur madem umursayıp, hem de konuyu degistireyim. 1- Böyle para havası atan adamın parasını alırım, zerre de üzülmem. 2- Söyledigim herhangi birşeyi geri almadım, adamla da zaten facebookta konuştum, kötü niyeti olmayan ama baya görgüsüz ve warped bi dünya anlayısı olan cocuk. 3- İstedigimi aldıktan sonra da aynen devam da ettim. İnternette hayran falan saçma salak işler ayrıca, oku postunu gül geç, fame kovalıyor olsak internet vaktimin cogunu 4chan'da değil patide geçirirdim. Şu son 2-3 epic thread de zaten sitenin 2 yıldır falan gördügü nadir majör eventler zaten. İşin en komik kısmı sevgilim yanımdaydı, ve o kadar eminiz ki herif benim kişisel bilgileri foruma koymak için istiyor, kendi bilgilerimi bile vermedim. Adam dekontu koyunca sanırım hepinizden çok şaşırdım, facebookta live olarak bi 10 kişi geyigini yapıyorduk. İnanılmaz da güldüm, /clap'i de bastım. İnternette tanımadıgı adama lol sönö sököröm geyigi yapıp ferrari havası atan adamı da mislead eder parasından ederim, zerre ahlaki çelişkiye de düşmem. Bir daha da kasmam anlatmaya, gerek de yok, "lol orospu" geyigini baya başarılı ve eglenceli buluyorum, devam edebilir komik oldugu sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kartgelmiş demek atıp tuttuğuna göre lkdşgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 or. demeyelim, zilli diyelim hafifmeşrep diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Flassh said: kartgelmiş demek atıp tuttuğuna göre lkdşgj Yok geldigi gibi fotosunu koyarım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 köprüyü geçene kadar demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 barnacle said: or. demeyelim, zilli diyelim hafifmeşrep diyelim. ban yeme korkusu olmayınca böyle oluyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Tabi canım, pre-nup da imzaladık, ayrıldıgımızda ferrari'nin şanzımanı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Xunn420 said: Dur madem umursayıp, hem de konuyu degistireyim. 1- Böyle para havası atan adamın parasını alırım, zerre de üzülmem. 2- Söyledigim herhangi birşeyi geri almadım, adamla da zaten facebookta konuştum, kötü niyeti olmayan ama baya görgüsüz ve warped bi dünya anlayısı olan cocuk. 3- İstedigimi aldıktan sonra da aynen devam da ettim. İnternette hayran falan saçma salak işler ayrıca, oku postunu gül geç, fame kovalıyor olsak internet vaktimin cogunu 4chan'da değil patide geçirirdim. Şu son 2-3 epic thread de zaten sitenin 2 yıldır falan gördügü nadir majör eventler zaten. İşin en komik kısmı sevgilim yanımdaydı, ve o kadar eminiz ki herif benim kişisel bilgileri foruma koymak için istiyor, kendi bilgilerimi bile vermedim. Adam dekontu koyunca sanırım hepinizden çok şaşırdım, facebookta live olarak bi 10 kişi geyigini yapıyorduk. İnanılmaz da güldüm, /clap'i de bastım. İnternette tanımadıgı adama lol sönö sököröm geyigi yapıp ferrari havası atan adamı da mislead eder parasından ederim, zerre ahlaki çelişkiye de düşmem. Bir daha da kasmam anlatmaya, gerek de yok, "lol orospu" geyigini baya başarılı ve eglenceli buluyorum, devam edebilir komik oldugu sürece. Bebeim geldin mi bırak şimdi bıdı bıdıyı gel sessiz bir yere geçelim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 BU NEY LAN. XUNN UN POSTUNUN %85İ TÜRKÇE. nadir olarak postlarından bişey anlıyorum ağlayacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar