kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 mayaların 21 aralık kehanetleri paticikle ilgiliymiş galiba. noluyor lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Büyük gelir diye demiştim , sıfırlanmasın motivasyonun kuzum. kozalak girmiş araya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Cuce said: Dworgian said: Norm un ne oldugunu tartışacak degilim, nedemek istedigimi gayet net anladigina eminim cunku. Fikrimi belirttim. O kadar. Ayrica kimsenin avukati degilim isim olmaz. Daha da diyecek birseyim yok vaybe... diyodumki, ardımdan birileri ileri geri konussa hiç korkmam. Dworgian gibi bir baba yiğit var kimsenin ettiği laf ardına galmaz! ama meğerse hersey bambaşkaymış. jhsdjkdhasj olm en görmeyi beklemediğim tepkiyi gördüm :D Dediğimin mealini anlatayım; amacım avukatlık değil, ki boşa kimsenin dediğini savunmam. Ha bu konuda seninle benzer düşüncelerimiz var ama bu seninle aynı düşündüğüm anlamına gelir avukatın olduğum değil of allam gece gece neler anlatıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Bu arada bi geri gittim de millet te ne cephanelik varmış. Vay vay vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bodyden çıktım beyler koşa koşa patiye geldim. oyunculuk teklifi almışım pati üyesi olan genç bir yapımcıdan. burası daha da zevkli olmaya başladı. herkesi gerçekten sevmeye başladım. paticiği minik bir dünya simulatörü olarak kullanıyorum. Eğer burada huzuru sağlarsam dünya barışını da sağlayabilirmişim gibi hissediyorum. hemde Patikage (hokage) falan olabilirim belki patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 asdfklasdf destan okur gibi oldum üstte alıntılanan cüce yazısını okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 aramiza da yapimci mi var!!1 beni niye kesfetmediniz lan daha once sedfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Abi senin animeni yapışlardı ama paranı ödememişler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 yok ordan para geliyor hala sagolsunlar japonlar onurlu insanlar olm, oyle oynatip para vermemezlik yapmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 hangi anime ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 benliğimizi bulmamız için yardımına ihtiyacımız var noyan. bunu başta istemiyor olsalar dahi bir süre sonra onlar da anlayacaktır. SEVGİYİ ÖĞRET BİZE NOYAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Majin Bo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 30 sayfa ne kasmışınız be kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Akito said: benliğimizi bulmamız için yardımına ihtiyacımız var noyan. bunu başta istemiyor olsalar dahi bir süre sonra onlar da anlayacaktır. SEVGİYİ ÖĞRET BİZE NOYAN O ZAMAN DANS EDELİM ! http://www.youtube.com/watch?v=XfHNOLnrEPU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 sozkonusu yapimi soyleyip primlerin %15 artisina sebep olacak insana kotu seyler olmasini diliyorum, iyi aksamlar. alinma noyancim xoxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kafasını olursun hokage diyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Bende Noyan'ın kullandığından istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Sen mümkünse bişey kullanma düz kafan yeterince sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 O YAPIMCI AYTUNÇ'SA GAZABIMI BEKLESİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 schooled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Bu adamın mesleği nedir? Bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 İsa stuntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Selçuğun anime ss^' ini koysun biri bulamadım , arşivimde de yok , çatlıycam yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 BramStoker said: Bu adamın mesleği nedir? Bilen var mı? profesyonel peygamber adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 BramStoker said: Bu adamın mesleği nedir? Bilen var mı? ninja adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar