moriarty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs3/1109718_o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Noyzura said: adam olsan klavye delikanlılığı yapmazsın forumda ciddiye alamıyorum senin gibileri =) yastık yaparım lan senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 iki gün sonra cons da tüylü ceketden özürdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ceketten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Noyzura said: Dworgian said: Noyzura, cücenin haklı olduğu yerler mevcut yanlız. Tavrının rage ile sevgi dolu insan arasında gidip gelmesi (hele ilk geldiğinde) hangi tavrının gerçek olduğu konusunda şüphe uyandırdı ve uyandırır (ha umrunda değildir, sadece nasıl görünüyor diye bilirsen insanları da yargılarken bu bakışı göz önünde bulundurursun belki). Bir de sürekli ben böyleyim, şöyleyim, şunu yaptım, bunu yaptım dersen bu da kendini ispata çalışan biri gibi görünür ki öyle bir amacın yoksa ne gerek bunca söyleme? Şunu bilirim şunu yaşarım.. Bu dünyada 7 milyar insan var nasıl olursan ol asla hepsine göre "düzgün" biri olamazsın. Bu yüzden "sen şöylesin ben sana bundan böyle davranıyorum" laflarına prim vermiyorum. Düzgün adam başkasının acayipliğinden kendini bozmaz. Gerçekten kendisi olmanın özgürlüğünün ne olduğunu kavramış adam da istediği zaman istediği gibi olabilir bu durum bu kadar net. Abi tek bir şey diyeceğim, tabii ki özgürsün. Norm dışı davranmak, yaşamak vs tamamen sana kalmış. Ama sosyal toplum içinde farklı davranır ve bu yüzden tepki görürsen de buna olağan bakman gerekir. Ama sen "ben böyleyim özgürüm valla" diyip, milletin dediklerine "o zaman okuma, yazma" veya "silin onları, kapatın konuyu" dersen kendinle çelişmiş olursun Ha "çelişirim sana ne" dersin şu mantıkla ki eyvallah çeliş tabii karışan yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Cuce said: body building konusuna bakmadım bile doğru düzgün bilmiyorum etmiyorum. tepki alıyorsun, tepki veriyorum cünkü tutarsız, samımiyetsiz hareketler yapıp duruyosun, sonrade gelip hepimiz beraberriz ayğı cekiyosun. cirkin yanı, sıkıcı. şu foruma gelişin "SİLİN ONLARI POLİSE VERIRIM HEPINBIZI!!!" kızgınlığı arasında birazda kendimi anlatıyım ediğimde pirim yapıyım şeklindeydi. kızdın, ofkelendin, aşağaladın, ayak yaptın, trip attın, tehdit ettin, sonra yumusaşın, sevgi gösterdin, sonra yine trip attın tehdit ettin, sonra normal forum kullanıcısı oldun. hersey super eyvallah, forum herkezin forumu basımızın üstünde yerin var. Ama bu kadar samimiyetsizliğe kimsenin tepki göstermemesini beklemiyceksin. bi bi bilgi verin dersin, bi hayır 8 packli olanlr bilgi versin dersin, sorna onuda umursamazsın. Şu forumda herkez erkek, bir kullanıcı yokturki arkasından "onu ben kahvaltıda götürürüm ekmeksız, kütür kütür!!!" diye geyik yapılmamıs, sen cıkıp o kadar hepimiz biriz yea tripleri üstüne bu kadar alınganlık yapıp bırılerıne resmi resmi düzeltme ve özür yazdırıyorsan bu tutarsızlık işte. güzel güzel gel, güzel güzel sohbet et konus yaz, ama bu kadarda burnun havada olmasın. veya olucaksada hep burnun havada olsun. öleside var bu forumda, tonla olun gelip gecen oldu durup kalan oldu. ama bi öle bi böle yapma. hanı insanları aşağalamayı normal kabul ettiğim, sevdiğim eğlendiğim falan filan konusuna girme gereği biel duymuyorum. Glorious. http://i.imgur.com/z1jRF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 mevzu ne ya özet geçsenizeng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kişinin özgürlüğü başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.orta1 münazara konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Noyzura said: Cuce bu kadar kuruluyorsan o zaman hiç okuma ve post atma sana bu kadar dert oluyorsa. Kendince kendi aklının el verdiği kadar kuruluyorsun ama bir duruma bakmanın bin yolu varsa bunlardan birine bu kadar saplantılı bağlanıp kendini kandırıp böyle komik bir şekilde kurulma. Bu kadar insaniyet düşkünüysen sana aylar önce attığım özel mesaja cevap verirdin. Hatırlamıyor olabilirsin ama seninle aynı serverlarda uo oynamışlığımız olduğu gibi yüzyüze tanışıp frp atmışlığımız bile olabilir. Burada herkes ne kadar süper insan olduğunu göstermek değil kafasına göre saçmalayıp kendini dilediğince ifade etmekten keyif alıyor. ben de kafama göre takılıyorum. Olduğum halim senin insaniyet kriterlerine uymuyorsa bu durum çokta şeyime ama gelip burada sürü psikolojisinde atarlanmaların kendince saydığın nedenlerle pek geçerli olmuyor bilesin. yahu, neye saplanmmısmı neye takılmısım. cidden anlamıyorum. rica ederim benim ağzımdan konusma. bana ne özel mesaj atmıssın ahtırlamıyorum, cevap verme gereği görmemişim vermememişim demekki. kırıldıysan affola. aynı serverda up oynamıslığımız olduğunu hiç sanmıyorum, beraber frp oynamıslığımız olmadığına eminim. ama bunların konuyla hiç ilgimiz yok. sanki seni ötekileştiriyormusum gibi "hepimiz bu toprakların cocuğuyuz" söylemlerine sarılmanı anlamıyorum cidden. Kafana göre takılma demedim, istediğin gibi insan olma demedim, benim istediğim gibi insan ol hiç demedim, sadece olduğun gibi ol, bi öle bi böle olma. tutarsızlık samimiyetsizlik varken ben buyum demeni ciddiye almam. insaniyetten dem vurup, benim ağa insan gibi güzel güzel konusalım işte rol yapmaya gerek yok dememi faşistliğe denklemen baya fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Noyzura said: Senin için kendini iyi hissetmek ya da komplekslerini görmezden gelmek için başkaları hakkında sürekli atıp tutmak, yersiz laflar etmek, birilerini aşağılayıp onurlarını eğlence olsun diye rencide etmek çok sıradan birşey olabilir . Ama benim için bu türz davranışlar içsel kaybedenliği görmezden gelip dış dünyaya karşı şovenist bir şekilde "ezik-atmak"dan başka birşey değil. Bu konuyu açan Chrome da senin zihniyetinde biri olsaydı burada bu kadar insanın alay etmesini göze alıp böyle bir konu açmazdı. Azıcık bile olsa liseli solcu triplerini bir kenera bırak kenarıda normal bir şekilde bir gözlemle bak burada herkes bütün gün bir birine saçma sapan atarlar yaparak post kasarken zaman öldürürken kimin ne kadar insani değerleri yücelmiş ve kimin ne kadar insaniyeti körelmiş. Cidden güzel olan bir olayı bile aşalayıp görmezden geliyorsunuz ama anlamanız çok net söyleyim : Burada dayak yiyen ya da korkan bir adamın küçüklüğü değil , kim olursa olsun başkaları hakkında doğru konuşmayıp bizi bir birimize kendi içimizde düşman eden en temel boş konuşma sorununu anlamanın ve bunun üstesinden gelmenin büyüklüğü var ! şovenizm : Kendi ulusunu öne çıkararak değişik ırk ve uluslar arasında düşmanlık yaratmayı amaçlayan ve bu yolda kışkırtmada bulunan aşırı akım kaynak:tdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 awww yiss gramer nazilik de dahil olduguna gore shitstorm approaches Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 gramerle alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 gnazi değil yalnız burdaki olay kelimenin içinde şov var diye anlamını bunla alakalı sanıyor kekeolar.ajitasyonuda kendine acındırma filan diye kullananlar var televizyon da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 evet sorry vocab nazi ama öle bi kullanım olmadıgı icin gramer dedim. bu arada eleştiri yoktu, canıma minnet, ki evet ben de katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kes lan yakisikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bir de popülizm var yanlış kullanılan ki genelde cümlelerin arasına iki üç tane artistik kelime yerleştireyim de önemli bir şey söylediğim sanılsıncıların düştüğü yaygın hatalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 sana katılıyorum kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bana kısaca tarık de aquila said: kes lan yakisikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Akşam burayı mı takip ediyoruz? Geçen sequoeqo başlığını kaçırdım, gene kaçırcam diye tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ben babama bile tarik demiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 yetersiz bir konu. hele geçen gün olandan sonra. gidin evlerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Masakari said: Noluyor lan PATİYE ahhahahahaa BEST WEEK EVAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 YÜYLÜ CEKET KARATAŞDA OTURUYOM DELİKANLIYSAN GEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 abi.. ahahah köşe başında çöp poşetiyle tartışmaktan hallicesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 aquila said: ben babama bile tarik demiyorum! abi zaten babana baba dersin, neden tarık diyesin. baban mistır çıngılbörtmü senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar