sektedar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Merhaba, Bugün oyunu indirdim fakat tuhaf bir hatadan dolayı oyuna girmek nasip olmadı daha. Launcher'ı açıp Play'e tıkladığımda böyle bir hata alıyorum ve oyun açılmıyor. Repair ettim olmadı, yazan dosyayı sildim tekrar indirdi ama yine olmadı. aynı bilgisayarda daha önce windows7 varken herhangi bir sorun olmuyordu. windows8 yükledikten sonra ilk kez oyunu kurdum onda da böyle bir hatayla karşılaştım. acaba w8'le olan bir uyumsuzluktan mı kaynaklanıyordur? Dipnot: Direk Wow.exe'den oyunu açtığımda login screen geliyor ama id pass yazdıktan sonra donup kalıyor yine... yardımcı olabilirseniz sevinirim. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 dns ayarı yaptıysan iptal et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 aynı hatayı bende aldım tamamen ınternet baglantın ıle ılgılı statık ıp fılan yok dımı nası yapdın desen bılmıyoruw hatayı google kopyaladım cıkan sonuclardan yapdım sansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Bende vardı bu sorun, sabit IP işi çözüyor diye bir yazı okudum. Zaten ne zamandır aklımdaydı, bahanem bu oldu, IP'yi sabit yaptım çözüldü kendiliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Şunun kesin bir çözümü var mı ya, google dns'le oynarken kafasına göre bu hatayı veriyor; sonra otomatiğe alıyorum giriyorum, bir süre sonra otomatikte de hata veriyor. Bu sefer de google'a alıp girmeye çalışıp tekrar otomatiğe alıyorum vs. Saçma sapan işler, dns folloş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Oyunu tekrar başlatman yeterli o error sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 deadwoll said: Şunun kesin bir çözümü var mı ya, google dns'le oynarken kafasına göre bu hatayı veriyor; sonra otomatiğe alıyorum giriyorum, bir süre sonra otomatikte de hata veriyor. Bu sefer de google'a alıp girmeye çalışıp tekrar otomatiğe alıyorum vs. Saçma sapan işler, dns folloş oldu. kesin bir çözümü yok zamanla düzeliyor. misal bende de birkaç ay öncesine kadar sürekli bu hatayı veriyordu ama son 1 aydır felan hiçbir sorun yok. oturup düzelmesini bekleyeceksin, bol sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar