Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modem sorunu.

Law

Öne çıkan mesajlar

Modem sanki download yapıyormuşcasına hani şu üztündeki ışık yanıp yanıp sönmeye başladı, download yapmadığım halde ve hızda dolayısıi le düşüyor.

Modemi açıp kapatınca 1 dakika kadar sorun yok speedtestnetden hız ölçiyorum pink 15 download hızı 8mb/s lerrde ama 1 dakika sonra modem delleniyor ve tekrar hız ölçmü alınca pink 150 lerde download hızı 0.5 mb/s lere iniyor tabi net berbat. Başkası wirelessin şifresini mi kırdı diyerek wireless olmayan modemle denedim yine aynı sorun var.

Arkada açık programda yok makinaya indirdiğim birşeyde yok, durup duruken böyle bir saçmlık oldu ? virüs yada buna benzer birşey mi var ? yoksa bir hal çaresi var mıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
yeni konu açmak istemedim.

benim eski modemim(airties rt 211) ateşleme sistemi bozulduğu için çalışmıyor. 2 kere yaptırdım, belli bir süre sonra tekrar bozuluyor.

gittim asus dsl n55u modem aldım.

şimdi yaptığım testlerde download ve upload'da sıkıntı yok fakat ping/ ms değerleri arasında eski modeme kıyasla yaklaşık 20 ms fark var. bu da online oyunlarda büyük sıkıntı. modeme sadece firmware update yaptım default ayarlarda kullanıyorum.

bu farkın sebebi ne olabilir ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...