jagd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Az önce xenus'a gfwl için yardım edeyim derken microsoftun http://www.xbox.com/en-US/live/countries listesinde türkiyeyide gördüm , hata falan yok inşallah . Ne zaman eklendi Türkiye diyordum ama fazla haber kaynağı yok görünüşe göre? 9 kasımda xbox tanıtımına dair bir yazı var nette fazla bir haber bulamadım http://shiftdelete.net/xbox-artik-turkiyede-fiyati-belli-oldu-41025.html Hayırlı olsun ,ucube bir durum türkiye için sona erdi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Dün dev bir Xbox satış standı vardı istinye park'ta. Offical olarak satışa da başlamışlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bi kac hafta once de istanbul forumda vardi xbox standlari. Hatta teknosada bimekste falan direk xbox tshirtlu adamlar var bu ara, kinecti tanitiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 İstiklal Caddesi'nde de stand kurup baya kapsamlı bi tanıtım yapmışlardı bütün basını toplayıp. Xbox 360'ın artık ahı gitmiş vahı kalmış, Xbox 720 gelmeye yüz tutmuş, adam anca official olarak getirdi. Onu da tuttu 1000 yaptı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 xbox türkiye pazarına girdi ondan eklediler. girdi ama biraz geç girdi bunca zamanın hıncıyla alanlara sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Sony ps3 ciktiginda guney amerika pazarinda ps2 satisina yeni baslamisti, ayni kafa iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar