Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 rüyamda hep kendim oluyorum.ayrıca rüyalarda bilim kurgu rüyası görmüyorsam hayalciliği pek sevmem.genelde hayatımda farklı yolları seçseydim nasıl olurdu üzerine bişiler görüyorum.sonra sabah kalkıp rakı içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 rüya anlatma olayını pek sevmiyorum yalnız duruma benzerliği fazla olduğundan özet geçiyim. benden daha çok kendimmiş gibi hissettiren biriyle karanlık (birbirimizi görebiliyoruz aydınlatma olmadan apaçık bi şekilde) küçük bir odada konuşmuştum rüyamda. ona olan korkumu bastıran hayranlık duygusuyla konuşmuştum. 2-3 basit cümleden öteye gitmemiş olmamıza rağmen aşırı etkilenip, heyecanlanıp uyanmıştım. olduğum, olmak istediğim ama aslında olamadığım kişiydi karşımdaki. yüz olarak dahi bendim zaten. ayrıca karşımdaki kişide sadistik bir hava vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 rüyasında bile kendi kişiliğinde olan hayalgüçsüzler mi var aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Rüyada kedi ya da süper kahraman olmaktan bahsetmiyorum, rüyada kendin olup başka bir kişilikte olmaktan bahsediyorum. Mesela rüyalarımda bazen psikopatça şeyleri haz alarak yapıyorum ve uyanınca kendimden utanıyorum, özümde sapığım da kendimi mi dizginliyorum diye sorgulamama yol açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ben ruyamda bir ispinozdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Pişirip yedik seni biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar