BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Çok kısa bir yazı içimden geldi :P ama çok kısa :D Olumun geldigini gordugumde ondan korkmadım. Arkama donup baktigimda sevdiklerimi gordum ve onlari tekrar kaybetmekten korktum. Demekki olum boyle bir sey, seni korkutmak icin sevdiklerini kullaniyor.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Doğru demişsin. Kimseyi sevme ölümden korkmazsın.Ciddi anlamda sevme kimseyi.Hep yalnızız bu hayatta .[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 16 Kasım 2004 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Olay bu zaten tamamen.. Kişisel olarak ölmüden korkan biri zaten kendine güvenmiyor demektir. geride kalanlar mesele....[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar