Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 arkadaşlar şu olayı çözemedim bi yol üzerinde manual ileri ok + geri ok ipucunu vererek manual yapmamı istiyo ama yapabilmiş değilim ne yapacağız nasıl yapacağız yardım ederseniz sevinirim.[signature][hline]i will endure, hide away! i would outrun the scythe, glaring with failure! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ileri geri tuşlarına hızlıca basıcaksın, denge hedesi çıkınca da kımıldayan zımbırtıyı yine ileri geri tuşlarıyla ortada tutmaya çalışıcaksın. yani uzun lafın kısası, ileri ve geri tuşlarına hızlıca bikaç kere bas işte hehe.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 olmuyo çıkmıyo denge ibresi ? basıyorum aynı anda ikisinede olmuyo ayrı ayrı da bastım yine olmadı ne yapacaam*?[signature][hline]i will endure, hide away! i would outrun the scythe, glaring with failure! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ileri-geri-ileri-geri şeklinde gidicen, hızlıcana bas. dağınık olarak tıkıtrırkt efektiyle basıcan işte yahu. yok bende bi sorun var anlatamıyorum ehueheueh[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yapamıyorum olmuoooo!!!!![signature][hline]i will endure, hide away! i would outrun the scythe, glaring with failure! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar