hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ya beyler biliyorum bunun hakkında birçok konu açılmıştır belki ama ben bütün tutoriallere baktım. Ve de hiçbirşey anlamadım. Kısaca açıklıyorum: Avartar pathci indirdim verdatada 0x8E7 isimli kılcı oyuna eklemek istiyorum scp ile ibr itemdef denemesi yaptım ama abuk subuk bir item çıktı equip edilemiyor ama ceset kesiyor :D Buda yazdığım scp dikkat edin yanlışlıklarla dolu olabilir :) [ITEMDEF i_staff_sword] name=Staff Sword id=08E7 weight=1 type=t_weapon_sword dam=10000,90000 speed=10000 skill=Swordsmanship reqstr=500 TWOHANDS=N Description=staffsword bana bi ornek verirmisiniz bununla ilgili uzun zmndır scp yazmıorum unutumuşum hepsni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bunun yapmak gerçekten zor iş yani silahın her hareketini tek tek eklemen gerekecektir. bunun için kesin bir açıklama bulamazsın.[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Xharloan senin söylediğin başka bi olay. Sen yeni eklediğin silahın sadece çantada ve paperdoll'da görünüşünü ayarla ve diğer silahlardan birinin animini ver. Yani çantada veya elinde senin çizdiğin gibi dursun ama vururken viking sw gibi vursun atıyorum. Çizimlerini de verdata.mul'a atıorsun .yani olanla değiştiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 yeni bir item yaratıosun var olan bişey değil id yerine şöle olcak [itemdef 054545(Örnek Verdim Senin id ye yazdıını buraa yaz)] Defname=i_staff_sword Name=Staff Sword Weight 3000 felan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 onu daha önce denemiştim ama olmadı .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Yeni bir silah ekleyebileceğini sanmıyorum. Olan bir silahın şeklini değiştirebilirsin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 elimde host olsa seni mos mor ederdimde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 [itemdef 0286] defname i_zoro name zoro id 0286 type 13 type t_weapon_axe dam 5,35 skill Swordsmanship reqstr 45 twohands Y weight 8 resources 16 i_ingot_silver skillmake BLACKSMITHING 80.0 On=@Create color 0 hitpoints {61 110} al bunu yap olacaktır fakat elinde gozukmeyecektir animi olmayacaktır silahın.. Usttede belirttigim gibi ona benzeyen bi silahın animini nasıl ekleyecez animi olmayan silaha (animi yok diyosan paperdollda ve yerdeki static goruntusu war )[signature][hline] [b]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ustte dedigim başka bi topic açtım dun.. 0286 yerine kendi id ni koy:)[signature][hline] [b]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 o kdr scp bilgim var :) yinede çok saolun daha denemedim yakında denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar