Qui Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Burada Got out of work today to find this waiting for me. It is virtual;y straight from the camera. i adjusted the levels a bit to lighten the shot and then sharpened a little. That was it. Those were the colors. Don't know how if will do. After all I think most are focusing on the humor aspect and not the wonder in amazement. I also accept that it is one of probably 100 sunset shots. But everyone like this still takes my breath away and I have to photograph any and all of them when I have my camera present with me. Ya ben biye göremiyorum bunları?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 oha...[signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 adamin bulundugu arazide deilsin? p: süfermish harbiden..[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Yahu hani yurdum bir cennet köşesi idi! Bu da olmalı! :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 guzelmis.. level/contrast ayarlari yapilmadan once kameradan ciktigi ham hali ile suna benzer bi goruntu olsa gerek (vanilla sky gibi ama daha kirmizimsi..) tahmini ham hali ps. oynadiysamda resmin her halti ilk ceken kisiye aittir heh bizdede absurt hava vaziyetleri oluyo yakalansa guzel cikar...bide gece kondular olmasa :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 hilikus'un resmiyle karşılaştırınca anladım ki adam basit bir bulutu tablo gibi göstermiş eheheheh böyle teknikleri bilsem ben burda süper pozlar gönderirdim ehehhe[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki: Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar