kozalak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 tools a bastığımda picture ve audio settings var sadece. alt yazı ayarını b tuşuna basınca görüyorum. orda da dil seçeneği yok zaten. bu arada bi kaç kez takılma yaptı oynatırken. neden bilmiyorum. 720p deneyeceğim bi dahakine.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Plexte turkce altyazi ayarlayamadim ama guzel program. Videolari kendisi mi render ediyo yoksa tv nin islemcisine mi ettiriyor? Ya da secme sansimiz var mi?
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Filmlere metadata ve cover eklemesi cok iyi bi de
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Samsungun kendi yazili var onu kullanmistim gayet iyi idi.
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ben de vakit olunca plex + xbox deneyecegim, ama bildigim kadariyla altyazilar calismiyor bu sekilde.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Absolut said: Samsungun kendi yazili var onu kullanmistim gayet iyi idi. allshare dandik abi. ya da bana oyle geliyo. plex i cok pro yapmislar da, ben render isini tv nin yapmasini daha cok istiyorum, daha iyi yapiyor gibi.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 plexte hallettim sanirim mkv yi transcode etmeme isini. dlnaprofiles.xml de mkv icin olan bolumde ufak deisiklik yapmak gerekiyomus. kendi tv niz icin olan bolumde (benimki samsung un altinda) seklinde degistirmek lazim. boylece transcode etmiyor. Altta da directplay edilecek formatlar var;
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 subtitle klasorunuz falan varsa utf-8 e batch conversion yapan tool buldum. burdan indirin
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 allshare ile izliyordum. Wifi kasıyordu zaman zaman. Sonra aldım hddyi bastım filmleri içine iki dakka ordan çıkarıp öbür tarafa takıp izliyorum. O kadar programla falan da uğraşmıyorum.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 4-5tb bluray rip arsivi olunca oyle `tak cikarli, kara sapli` islerle ugrasilmiyor malesef.
GEd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Benım gercı arsıv yok. 7 gb cekıp cekıp sılıyorum ama takıp cıkarması baydıgı ıcın bu DLNA ıcın adam gıbı software aradım, external HDD ıle zor oluyor. Allshare baya başarısız bu arada bence de. Stream olayınıda halletsemde hdmi kablo ile pcyi tvye bağlamaktn kurtulsam dizilerde.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ps3 media server isini gorur, samsung varsa plex app ile baska bir boyut aliyor is. plex in turkce alt yazilar icin srt sini utf8 seklinde kaydetmek gerekiyor. ps3 media server da ise 3d bluraylerde altyazi gostermiyor (belki de sadece bendedir sorun) onun disinda bir sikintisi yok. arayuz olarak cok daha basit, gosterissiz ama hizli. plex ise janjanli, filmlere metadata ekliyor senaryoyu falan yaziyor, cover ekliyor. samsung app i ile baya eglenceli acikcasi.
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 serviio samsung tvlerde başarılı. bugün ailemin evindeki sonyde sıçızladı altyazılar
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Altyazı sorunu için alt yazı dosyalarını utf-8 olarak kaydedin. ben başka bir ayar yapmadım. buffer ayarlarımı da 25 50 75 yaptım. hızlı sahnelerde takılma yapmıştı galiba.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 servioo için PCnizin açık olması gerekiyor değil mi? Yani NASta çalışmıyor.
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bu plex i philips tv icin uygulamak mumkun mu acaba?
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kozalak said: Altyazı sorunu için alt yazı dosyalarını utf-8 olarak kaydedin. ben başka bir ayar yapmadım. buffer ayarlarımı da 25 50 75 yaptım. hızlı sahnelerde takılma yapmıştı galiba. Bende de 1-2 kere takilmisti prometheus ve dark knight ta. Bufferdan mi acaba? Teorik olarak 100mb a kadar cikarilabilir, 40-60 100 u de denemek lazim
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ben takılmayı 1080p film izlerken 3-4 kez yaşadım. sonra ayarları dediğim gibi değiştirdim ama 720p film izledim.(usual suspects). hızlı sahnelerin olduğu filmlerde denemek lazım.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Boyle kallavi full hd ripler oluyor ya 13-15gb lik. Onlardan denemek lazim (:
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 cacodemon said: bu plex i philips tv icin uygulamak mumkun mu acaba? Şu an mümkün gözükmüyor http://www.plexapp.com/connected/ LG ve Samsung Servioo ve PMS dene philipps için.
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Bunları kısa süreli kullandım ve hiç memnun kalmamıştım. En başta, filmde istediğiniz noktaya gidemiyorsunuz. Philips sadece VHS'lerdeki gibi ileri geri sarmaya izin veriyor. Aksiyonda takılmalar ve altyazıda sorunlar da cabası. Bana 1080i 3D film oynatabilecek, ağa bağlanabilecek, türkçe altyazı destekleyecek ve en az 1TB hdd'si olacak bir media player lazım. Var mıdır önerisi olan?
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Bunlari tek tek dene http://alternativeto.net/software/serviio/ Plexi bu sekilde bulmustum. Servioo ve PMS den memnun kalmayinca alternatifleri ararken plexi buldum mesela.
Öne çıkan mesajlar