kozalak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 DLNA ile film izlemek istiyorum da, nette de araştırdım biraz. sadece windows media player ile becerebildim. VLC ile de yapılabiliyormuş. nasıl yapılıyor, DLNA üzerinden film izlemek için step by step ne yapmak gerek? bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Tvde mi izliyceksin? Samsung smart tvde kullanıyorum ben bu olayı. Piyasadaki her türlü softwarei denedim hepsinde saçma sapan sorunlar çıktı. En sonunda plex media server var onu buldum. Hem pcye hem tvye kuruyorsun şıkır şıkır çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Philips Tv için aynısını sorucaktım bende. Windows Media Player bir çok formatı aktarmıyor ve altyazıları da keza. Her türlü filmi avi mkv altyazıları ile aktaracak program arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 evet Samsung TV de izleyeceğim. VLC ile serviio diye bi server yazılımı gördüm nette, adam onla yapmış. altyazı falan da koyabiliyosun VLC ile. aşağıdaki konularda da ps3 media server diye yazılım gördüm, ona bakınıyorum bir de. plex i nasıl kuruyoruz televizyona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Ps3media server PMS diye aratin. Baya basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Ben beceremedim bu PS3 Media Serverı yav biraz çetrefilli sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 peki filmlerde altyazıyı olayını nasıl yapıyoruz? yani programı kurduk tamam da, nasıl kullanıyoruz sonra sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Serviooydu mervioydu piyasadaki tüm softwareleri denedim. Bende hepsi sorun çıkarttı. Yarıda kesilmeler, sunucunun kaybolması falan... http://www.plexapp.com/ En temizi çalışıyor. Hem tvye app kuruyorsun hemde softwarei pc üzerine kuruyorsun. Esh said: Ps3media server PMS diye aratin. Baya basarili Bunuda denedim bu da fail oldu samsungda. Bir çoğu firewallu kapatmamı istiyordu. Plex ile tertemiz herhangi bir port, ip firewall ayarı olmadan çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Plex i nasıl kullanıyoruz ufak bi özet geçsen. tv ye kurduk, pc ye de kurduk. sonrası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Bilgisayarda plexi çalıştırıyorsun. Tvden de applicationu çalıştırıyorsun. TV de ki application otomatik görüyor zaten networkde plex çalışıyorsa. Tek bir klasör ver o klasör içine film at denemek için bir tane. Tv otomatik görecek zaten. Altyazı falanda otomatik tanınıyor zaten. Pcde plexi çalıştırınca zaten browser arayüzü çıkıyor. Ayarları gorebılırsın. Tek tavsiyem tek bir klasörü paylaşıma aç plex için. Kütüphaneyi güncellesin ki plex, tvden de gorebilesin. Çok fazla dosya paylaşıma açarsan uzun suruyor. Diğer programlara göre ayarları oldukça basit çünkü TV ye application kuruyorsun. Bu app üzerinden herşey rahatça halloluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 plexi kurdum, test için 720p battleship izliycem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 izlediğim filmi durdurup programdan çıktım. sonra klasöre altyazı ekleyip library update yaptım. tv de izlediğim film görünmüyor, diğerleri görünüyor. ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 720 1080 p filmlerde birza bende takılma olmuştu. Tvyi kablosuz yerine direk kablo ile bağladım ağa, daha iyi oldu. Kablosuz izleyebilirsen akıcı haber ver :) Benim 8 yıllık kablosuz routeri değiştirme zamanım gelmiş demektir bu:) kozalak said: izlediğim filmi durdurup programdan çıktım. sonra klasöre altyazı ekleyip library update yaptım. tv de izlediğim film görünmüyor, diğerleri görünüyor. ne ayak? Applicationu baştan başlat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Philips TVye app yokmuş Plex'in pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Pms bende fail olmadi, samsung 8k kullaniyorum. Tek sikinti 3d mkv lerde altyaziyi calistiramamam. Plexi de deneyecegim, smart app mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Smart appi var. PMS, servioo, Allshare vesaire bende şöyle fail oldu. Bir kere bağlandıktan sonra ya komple firewallı kapatmam gerekiyordu yada tüm sistemleri baştan başlatmam lazımdı. Yaklaşık 10 tane farklı software denedim. Sistemler birbirini goruyor ama filmler tanınmayan format diye oynatmamaya başlıyorlardı bir süre sonra. SÜrekli abuk sabuk bir sorun çıkıyordu. Smart app olduğu için plexde direk rahat rahat otomatik görüyor herşeyi. Şu an tek yapmak istediğim şey şu kaldı : Smart TVde browser var ama mouse olayı çok dandik bildiğiniz gibi, bu nedenle direk kendi pcimden açtığım streami (mesela dizi) direk tvden izlemek istiyorum. Serviiooda böyle bir opsiyon vardı ama dediğim gibi sorun yaşadım beceremedim. PLex ile böyle bişi varsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 şu an 1080p filmi wireless üzerinden sıkıntısız oynatıyor (uydunetin verdiği kablosuz modem var). altyazı ile ilgili encoding sıkıntısı var, türkçe karakterleri yanlış gösteriyor. ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Altyazıyı hatırlamıyorum. Smart app menülerinde sanki ayarlar vardı ama emin değilim. Benim gerçekten modemi değiştirme zamanım gelmiş, feedback için sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 tvdeki altyazı ayarladında bir şey yok. sadece altyazı enable ediyorsun, boyut vb var. bulamadım nerden yapıldığını yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Valla şunu yapabilirsin en kötü : Notepad++ ile altyazı dosyasını açıp tüm I harflerini i ile, tüm Ş harflerini S ile tüm Ğ harflerini G ile değiştir Ç leri C ile falan diyebilirsin :) Sonra notepad++ da bu olayı otomatik hale getirebilirsin. Dosyayı girdiğin an herseferinde tr harfleri atar falan. :) 5dk lik işlem. Ara ve değiştir hedesi var notepad++ da Sanırım bende bulamamıstım tr altyazıları bu olay gelmişti aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 altyazı dosyasını notepadde açıp karakter kodunu utf-8 yapıp kaydedince düzeldi. forumalarda yazmış biri ama onun yazdığında utf-8 de yememiş. utf-8 ve 16 denemek lazım. onlar da olmazsa ilgili karakterleri ingilizcesiyle değiştirmek mantıklı :D sevdim bu olayı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Samsung icin konusuyorum, altyazi icin toolsdan altyazi dilini turkceye cevirince harf sorunu kalkiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 o ayar nerde peki? ben bulamadım da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 serviio inanılmaz güzel. indirdiğin dizileri dahi ismine göre sıralıyor vs vs. tek problemi eğer sunucuyu tvden önce açtıysan tv görmüyor. onun da çözümü "services.msc"den serviioyu restart etmek. hızlı bir şekilde restart ediyor zaten. şiddetle önerilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 kozalak said: o ayar nerde peki? ben bulamadım da :D Filmle altyazi ayni filename de olacak. Filmi calistirdiktan sonra tools a bas kumandadan, altta goreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar