Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 askerlık dedık acemılık dedık gıttık tokata bıtırdık geldık 1.5ımızı orda yedık sonra dagıtım ıznı dedıler gonderdıler evımıze 10 gun verdıler ızın oda bıttı bu gece yolcuyuz ıstanbulda yıne aydı dusunceler yıne aynı bılmedıgın bır koca sehır ve yıne yenı arkadaslıklar yenı yatak yenı tuvalet yenı yemekhane yıne salak gıbı etrafta 1 hafta dolancaz herseye alışıncaya kadar ama bu sefer acemılıkten farkları var bu sefer ayrılık daha uzun surucek belkı 6 - 7 ay ızmırı goremıycem bu sefer bır hatamda daha agır sonuclarla karsılascam bakalım hayırlısı ıle su 14 ayıda yedıkmı ıstanbulda sorun kalmıcak neyse ayrılık gece 24te valızlerı malızlerı herseyı hazırladım ama bu sefer ayrılık daha kolay olcak[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 iyi istanbul'a düşmüssün daha ne olsun... hayırlı teskereler..askere yeni gidiyorsun yanlız unutma..öyle net cafe falan yok artık :P[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 16 Kasım 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Güle güle git güle güle dön...Biz seni bekleriz mrk etme sen çabucak gidip çabucak dön :) Kendine iyi bak...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 istanbula düşüp daha mırın kırın etme döverler ciddiyim[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Cthulhu_, 16 Kasım 2004 13:12 tarihinde demiş ki: iyi istanbul'a düşmüssün daha ne olsun... hayırlı teskereler..askere yeni gidiyorsun yanlız unutma..öyle net cafe falan yok artık :P bakalım belkide vardır orda olmasada hafta sonları girerim çarşı izninde arada yoklarım :)[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Selimiye mi? Halkalı mı? Nerede yapacaksın askerliği söylesene be adam.[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 V.Serkan Çabaş Mustafa Oğlu Bornova Şubesi 1.Or. Kh. Ve Kh. Gr. K.lığı Muhafiz Birliği Selimiye - İStanbul[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bala bak ya. Bana Kütahya bile çıksa bayram ederdim, adam Selimiye'de.[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 sadece ismı rahatlatıyor olum ıstanbul olması sonuc olarak askerlık degılmı belkı zorluk cekıcem belkı sırnakta daha rahat eden arkadaslarım olcak ben oyle dusunuyorum sadece carsıları guzel gecıcek tabı ıste kaybolmazsak :D[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar