Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyunlar için monitör ne almalı?

elma

Öne çıkan mesajlar

şimdik ben enemy territory oynuyorum . 15" monitörüm de ufacık olduundan bişey göremiyorum

onun dışında işte internettir filmdir bu tür aktivitelerde de bulunuyorum.

yeni bi monitör almayı düşünüyorum. tavsiyeleriniz nelerdir?

fps oyun için ne alayım. crt olacak lcd değil. ve 15" in üstünde olacak?

saygılar[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

19" al kendini oyunda gibi hissedersin :-p , ben 17" le oynuyorum gayet güzel :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hyundai imagequest serisi cok basarılı.
ben @790 kullanıyorum 17" alalı 1 sene oldu, gayet memnunum.

en önemli ozelligi, ufacık (ekranı standart 17" ama cercevesi falan incecik) masada yer kaplamıyor digerleirne gore, hafif, arkası kısa, ayrıca goruntusu cok sık, siyah silver renklerinde tüm bunlar yetmezmiş gibi digerlerine oranla ucuz bile. refresth ratei çok iyi. bir nevi dream monitor.

kötü bi yanını bulamadıgım icin yazamıyorum, sadece iyi seyler yazmakla yetiniyorum.

PS: vallah billah hyundai saticisi veya dagıtıcısı diilim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 15 Kasım 2004 19:14 tarihinde demiş ki:
hyundai imagequest serisi cok basarılı.
ben @790 kullanıyorum 17" alalı 1 sene oldu, gayet memnunum.

en önemli ozelligi, ufacık (ekranı standart 17" ama cercevesi falan incecik) masada yer kaplamıyor digerleirne gore, hafif, arkası kısa, ayrıca goruntusu cok sık, siyah silver renklerinde tüm bunlar yetmezmiş gibi digerlerine oranla ucuz bile. refresth ratei çok iyi. bir nevi dream monitor.

kötü bi yanını bulamadıgım icin yazamıyorum, sadece iyi seyler yazmakla yetiniyorum.

PS: vallah billah hyundai saticisi veya dagıtıcısı diilim.

başka bir 17" crt monütör sahibi daha ii kıskandırılamazdı[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an monitor alcaksan
1-Flat ve
2-19" olmalı.

LG veya Samsung almanı öneririm..

ps:artık ekranlar çok ucuzladı 19" bi ekranı istersen 190$ bulabilirsin ancak en az 260$ gözden çıkarman lazım[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

ben sony 17" trinitron serisi kullandıktan sonra hyundai imagequest q770 ve ardından da philips 109p4 e geçmiş 96dan beri pc kullanan biriyim eğer trinitron tüpünün kalitesini arıyan cam gibi net berrak temiz göz yormayan ve canlı bir görüntü istiyorsan AG(Philips in tüpünün adı)-Trinitron(Sonynin tüpünün adı) (Nec in de bu türde bir tüpü var ama türkiyede pek nec yok sanırım rastlamadım) tüpü olan monitör almanı tavsiye ederim bu tüpe sahip olan monitörlerin nerdeyse hepsi 19" ve üstü ayrıca flat ekran oluyorlar. Hyundai Q770 i kesinlikle tavsiye etmem 6 ay kadar kullandım mecburen, uzun süre kullanımlarda aşırı göz yoruyor (5 saat+), ekranın alt kısmı titriyor ve blur gözüküyor üst kısmı normal gözüküyor, 85hz aldığın max çözünürlük 1024x768 mi ne refresh rate inin 85hz olmasına rağmen dikkatli biri iseniz ekranın titrediğini görebiliyordunuz.Hyundai nin diğer serilerini görmediğim için birşey diyemiyeceğim. umarım bilgilendirici olmuştur[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayara bağlanan yansıtıcılar var. monitör çıkışına bağlıyosun sonra duvara yansıtıyor görüntüyü. gayet geniş bi görüntü alırsın. ayrıca uygun bir duvar bulursan netliğinde de monitörden fark olmaz. ayrıca her türlü monitörden çok daha sağlıklı (göz sağlığı için)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...