Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paraya tapan kiz ve durumlar durumlar...

Windrest

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Peki başka bişey sorucam ben, böyle adamları forumumuzda istiyor muyuz? Yani xunnu isteriz tabi ki, pek bi severiz kendisini de sequo zaten kanunsuzluk yapıyorum ve bu benim hakkım diyerek eksi puanla başlayan bi hırbo. Bide böyle garip garip olaylar para gönderirimler falan. Bana ters geliyor.

sen o patinajdaki konudan beri adama baya kirginsin belli ki sdf
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Bi sevmedim hatta uyuz oldum evet. Orda da yazmıştım zaten bu başkalarının hayatını tehlikeye atan trafik magandası hırbolar yüzünden nerdeyse ölüyodum bigün. Bu adam da gelip paramız var arabamız var öyleyse hız yapmak hakkımız diyince iyice uyuz oldum taraflı yaklaşıyorum.

Ordada söyledim burada da söylüyorum sende gram akıl yok. Zamanındaki o maganda var olan azcık aklınıda almış.

Bu adamda gelip paramız var gazlarız demiş diyorsun külli yalan orada ne dedim; pist yok başka şansımız yok doğru birşey değil ama pist olsada pistte gazlasak dedim.

Nasıl çarpıtmışın o küçük hayal dünyanda nasıl yansıtmışsın belli değil.

Sanalmarketime baktım ama satılık beyin bulamadım. Olsaydı çok yardımcı olmak isterdim üzgünüm :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahah ya adam hala "pist yok başka şansımız yok :( :( " diyor, ama axedice haksız. Pist yoksa gazlama birader, niye insanların hayatını tehlikeye atıyorsun? Çünkü arabam var. Gerçekten çok mantıklı bi silsile.

Hırbo her yerde hırbo arkadaş, bu adam ama büyük hırbo

Sequo said:

Cons said:

yatmadan biraz para versene ya

Al kanka ayıpsın.

Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Ahahah ya adam hala "pist yok başka şansımız yok :( :( " diyor, ama axedice haksız. Pist yoksa gazlama birader, niye insanların hayatını tehlikeye atıyorsun? Çünkü arabam var. Gerçekten çok mantıklı bi silsile.

Olm karşıma aldımda cevap verdim ya la sana. Adam yerine koydum. Değilmişsin. Es geçiyorum daha da...

Ezik bir insansın sen. Karakterin oturmamış daha azcık kalkta oda nasiplensin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequoia said:

axedice said:

Olm karşıma aldımda cevap verdim ya la sana. Adam yerine koydum. Değilmişsin. Es geçiyorum daha da...

bu espri için mi editledin
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

Sequoia said:

axedice said:

Reis sen baya bi susmuştun beyinsiz arkadaşın saldırmaya başlayınca hemen destek çıkmam lazım en sonunda benimle birlikte birisi daha saldırıyor diye sevindin dimi.

Doğru söyle lan yandaşsız hareket edemiyorsun :) İkinizede cevap vermiyorum artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequoia said:

hamsilipilav said:

Sequoia said:

axedice said:

Reis sen baya bi susmuştun beyinsiz arkadaşın saldırmaya başlayınca hemen destek çıkmam lazım en sonunda benimle birlikte birisi daha saldırıyor diye sevindin dimi.

Doğru söyle lan yandaşsız hareket edemiyorsun :) İkinizede cevap vermiyorum artık.

yoo öle ben adamın sölediklerini ztn ilk sayfadan beri yazdım. senin görgüsüz bir hırbo olman yeni bişi değil benim için gelip buraya sevineyim falan. ister ver ister verme keyfin bilir
Sosyal ağlarda paylaş

Sequoia said:

olm içten içe tapıyorsunuz bu yüzden hünharca saldırıyorsunuz.

kimse kimseyi bu kadar boklamaz tapmadığı sürece.

dafuq ahahah abi sen herkesi silkik bi ekran kartı için tribe gircek mi sanıyorsun? kusura bakma da tapacağım bi şeyin yok yani görgüsüzlüğüne mi tapayım hırboluğuna mı sonradan görmeliğine mi? parana da ihtiyacım yok. tapacak bişiin yok yani. ha ibretliksin o ayrı hani bakıp ibret alınabilir şükredilebilir allahtan böle olmamışız die
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

Sequoia said:

olm içten içe tapıyorsunuz bu yüzden hünharca saldırıyorsunuz.

kimse kimseyi bu kadar boklamaz tapmadığı sürece.

dafuq ahahah abi sen herkesi silkik bi ekran kartı için tribe gircek mi sanıyorsun? kusura bakma da tapacağım bi şeyin yok yani görgüsüzlüğüne mi tapayım hırboluğuna mı sonradan görmeliğine mi? parana da ihtiyacım yok. tapacak bişiin yok yani. ha ibretliksin o ayrı hani bakıp ibret alınabilir şükredilebilir allahtan böle olmamışız die

adam çok sinirlendi beyler demek haklıymışım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...