Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 axedice said: Peki başka bişey sorucam ben, böyle adamları forumumuzda istiyor muyuz? Yani xunnu isteriz tabi ki, pek bi severiz kendisini de sequo zaten kanunsuzluk yapıyorum ve bu benim hakkım diyerek eksi puanla başlayan bi hırbo. Bide böyle garip garip olaylar para gönderirimler falan. Bana ters geliyor. sen o patinajdaki konudan beri adama baya kirginsin belli ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Bi sevmedim hatta uyuz oldum evet. Orda da yazmıştım zaten bu başkalarının hayatını tehlikeye atan trafik magandası hırbolar yüzünden nerdeyse ölüyodum bigün. Bu adam da gelip paramız var arabamız var öyleyse hız yapmak hakkımız diyince iyice uyuz oldum taraflı yaklaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 savasin o zaman 1v1 koprualti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 axedice said: Bi sevmedim hatta uyuz oldum evet. Orda da yazmıştım zaten bu başkalarının hayatını tehlikeye atan trafik magandası hırbolar yüzünden nerdeyse ölüyodum bigün. Bu adam da gelip paramız var arabamız var öyleyse hız yapmak hakkımız diyince iyice uyuz oldum taraflı yaklaşıyorum. Ordada söyledim burada da söylüyorum sende gram akıl yok. Zamanındaki o maganda var olan azcık aklınıda almış. Bu adamda gelip paramız var gazlarız demiş diyorsun külli yalan orada ne dedim; pist yok başka şansımız yok doğru birşey değil ama pist olsada pistte gazlasak dedim. Nasıl çarpıtmışın o küçük hayal dünyanda nasıl yansıtmışsın belli değil. Sanalmarketime baktım ama satılık beyin bulamadım. Olsaydı çok yardımcı olmak isterdim üzgünüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ben o topici okudum ve axedice haksiz. sequo da cok hakli sayilmaz ama axedice cok haksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 abi emrahın filmini koyan kimse allah belasını vermesin ulan nasıl bir altyapıdır saniyesiyle koymus adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 sexdice bana daha samimi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 civ V'de çok para yollamışlığı vardır bana oda zengin sayılır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Ahahah ya adam hala "pist yok başka şansımız yok :( :( " diyor, ama axedice haksız. Pist yoksa gazlama birader, niye insanların hayatını tehlikeye atıyorsun? Çünkü arabam var. Gerçekten çok mantıklı bi silsile. Hırbo her yerde hırbo arkadaş, bu adam ama büyük hırbo Sequo said: Cons said: yatmadan biraz para versene ya Al kanka ayıpsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 axedice said: Ahahah ya adam hala "pist yok başka şansımız yok :( :( " diyor, ama axedice haksız. Pist yoksa gazlama birader, niye insanların hayatını tehlikeye atıyorsun? Çünkü arabam var. Gerçekten çok mantıklı bi silsile. Hırbo her yerde hırbo arkadaş, bu adam ama büyük hırbo Olm karşıma aldımda cevap verdim ya la sana. Adam yerine koydum. Değilmişsin. Es geçiyorum daha da... Ezik bir insansın sen. Karakterin oturmamış daha azcık kalkta oda nasiplensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 axe ne istion sen de? bi monitör fln olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Sequoia said: axedice said: Ahahah ya adam hala "pist yok başka şansımız yok :( :( " diyor, ama axedice haksız. Pist yoksa gazlama birader, niye insanların hayatını tehlikeye atıyorsun? Çünkü arabam var. Gerçekten çok mantıklı bi silsile. Hırbo her yerde hırbo arkadaş, bu adam ama büyük hırbo Olm karşıma aldımda cevap verdim ya la sana. Adam yerine koydum. Değilmişsin. Es geçiyorum daha da... Ezik bir insansın sen. Karakterin oturmamış daha azcık kalkta oda nasiplensin. bu espri için mi editledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 10 editi default ya onun wow bölümüne girin asıl ordaki deam güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 hamsilipilav said: Sequoia said: axedice said: Ahahah ya adam hala "pist yok başka şansımız yok :( :( " diyor, ama axedice haksız. Pist yoksa gazlama birader, niye insanların hayatını tehlikeye atıyorsun? Çünkü arabam var. Gerçekten çok mantıklı bi silsile. Hırbo her yerde hırbo arkadaş, bu adam ama büyük hırbo Olm karşıma aldımda cevap verdim ya la sana. Adam yerine koydum. Değilmişsin. Es geçiyorum daha da... Ezik bir insansın sen. Karakterin oturmamış daha azcık kalkta oda nasiplensin. bu espri için mi editledin Reis sen baya bi susmuştun beyinsiz arkadaşın saldırmaya başlayınca hemen destek çıkmam lazım en sonunda benimle birlikte birisi daha saldırıyor diye sevindin dimi. Doğru söyle lan yandaşsız hareket edemiyorsun :) İkinizede cevap vermiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 axe trollemiyosa haklı. patinajda da biraz takip etmiştim. hırbo vs uslubu onu ilgilendirir ama şurdaki "insan dışılığı" görememek için küçükken mahalle arkadaşının almancı dedesinin aldığı vitesli bisiklet için çok sıra beklemiş olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Bi monitöre tav olacak kadar basit miyim ben senko?! Ancak laptop kurtarır DAS Bide evet ya o hırbo espirisi için keşke editlemeseymişsin mesajı. GURUR YAPTIM içeriğini baltalamış biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Sequoia said: hamsilipilav said: Sequoia said: axedice said: Ahahah ya adam hala "pist yok başka şansımız yok :( :( " diyor, ama axedice haksız. Pist yoksa gazlama birader, niye insanların hayatını tehlikeye atıyorsun? Çünkü arabam var. Gerçekten çok mantıklı bi silsile. Hırbo her yerde hırbo arkadaş, bu adam ama büyük hırbo Olm karşıma aldımda cevap verdim ya la sana. Adam yerine koydum. Değilmişsin. Es geçiyorum daha da... Ezik bir insansın sen. Karakterin oturmamış daha azcık kalkta oda nasiplensin. bu espri için mi editledin Reis sen baya bi susmuştun beyinsiz arkadaşın saldırmaya başlayınca hemen destek çıkmam lazım en sonunda benimle birlikte birisi daha saldırıyor diye sevindin dimi. Doğru söyle lan yandaşsız hareket edemiyorsun :) İkinizede cevap vermiyorum artık. yoo öle ben adamın sölediklerini ztn ilk sayfadan beri yazdım. senin görgüsüz bir hırbo olman yeni bişi değil benim için gelip buraya sevineyim falan. ister ver ister verme keyfin bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konunun garbage e gitmesi ici ugrasiyorsunuz galiba :) ama gitse offf ne post count gider haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 olm içten içe tapıyorsunuz bu yüzden hünharca saldırıyorsunuz. kimse kimseyi bu kadar boklamaz tapmadığı sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 patatespresi said: ama şurdaki "insan dışılığı" görememek için küçükken mahalle arkadaşının almancı dedesinin aldığı vitesli bisiklet için çok sıra beklemiş olmak gerek. burda ne anlatıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 orda bi ani var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Sequoia said: olm içten içe tapıyorsunuz bu yüzden hünharca saldırıyorsunuz. kimse kimseyi bu kadar boklamaz tapmadığı sürece. dafuq ahahah abi sen herkesi silkik bi ekran kartı için tribe gircek mi sanıyorsun? kusura bakma da tapacağım bi şeyin yok yani görgüsüzlüğüne mi tapayım hırboluğuna mı sonradan görmeliğine mi? parana da ihtiyacım yok. tapacak bişiin yok yani. ha ibretliksin o ayrı hani bakıp ibret alınabilir şükredilebilir allahtan böle olmamışız die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 hamsilipilav said: Sequoia said: olm içten içe tapıyorsunuz bu yüzden hünharca saldırıyorsunuz. kimse kimseyi bu kadar boklamaz tapmadığı sürece. dafuq ahahah abi sen herkesi silkik bi ekran kartı için tribe gircek mi sanıyorsun? kusura bakma da tapacağım bi şeyin yok yani görgüsüzlüğüne mi tapayım hırboluğuna mı sonradan görmeliğine mi? parana da ihtiyacım yok. tapacak bişiin yok yani. ha ibretliksin o ayrı hani bakıp ibret alınabilir şükredilebilir allahtan böle olmamışız die adam çok sinirlendi beyler demek haklıymışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 yeni baslik acalim bence. 200 olmasin bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 sequaya niye herkes bu kadar yükleniyo anlamadım ben. mazide bişiler mi oldu haberim yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar