7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi xunn tescilli, belgeli bitmiş resmen ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yuh yatarken 20'di 70 sayfa okunmaz şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 özetle: adam zengin beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 20 dne 50 sayfaya geldim çok iyi üşenmeyin okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ahah lan çok iyi asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Topiği açan bi gelecek yalnız ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bende UO ile Manisada tanışmıştım, zaten o sıralar 3 büyük şehir +manisa + antalyada oynanıyordu sadece. MMORPG mikrobunu orda kaptım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 dasaaa said: OLM OKUYUN İŞTE harbi sayfa sayfa okuyun. hiçbişiyi atlamayın. bu laftan sonra 10. sayfadan devam ettim simdi bitirdim basyapit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 MÜKEMMEL KONU HAKKINI VEREN HERKESİN ÖGLZERİNDEN ÖPÜYORUM ARKADAŞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Cons said: kürdistan eurosu LASJHDFLKSJDFŞSDFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 tekrar yazalım abi. BU KONUYU OKUYUN okuduğum son kitaplar arasına falan aldım. param olsa bunun kısa filmini bile çekerim. gidip ödüle doymayız. bu kadar iyi bi konu bi daha gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 olm!!!! 28 satte 92 sayfaya mı ulaştı bu konu?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sequo said: Ahmet hayırlı olsun. Şu da dursun bir köşede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Masakari said: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JuwPoHFZJvM#t=1030s abi AhahahaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 olm zenginde gitmiş, 50 sayfa daha kasmışsınız. noluo lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aquila said: patatespresi said: ahmet'in mental bi genişliği var o yüzden ona koymaz güle güle kullansın da. paticik adına garip oldu. rahat rahat zengin rpsi yapamıycaz. mental degil abi o genislik. düşünsene ekran kartını anakarta oturturtuken, her fanı döndüğünde, her fps de seque gelcek aklına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hamsilipilav said: Sequo said: hamsilipilav said: ahah sakin ol sonradan görme kardeş Reis o lafı söylemek için önceden görmek gerekiyor? Gördün mü? Hayır eeee? gördün mü derken hani senin banka hesabındaki tüm paraları döküp de adımını atamayacağın bir hayatım var açıkçası ve senin gibileri de her zaman hayvanat bahçesindeki şempanzeler gibi izleriz. zaman değişir kapital el değiştirir ama mavi kan değişmez kardeş şu da dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Masakari said: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JuwPoHFZJvM#t=1030s herif inanmış ve bulmuş bu ne HAHAHAHAHA kavgada atılmaz şu video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yalnız zenginler de böyle tatmin oluyor demek ki para filan fayda etmiyor o değil de adam ilgi görmeyi, takdir edilmeyi, f5lenmeyi aşamamış biz de aşamadık da en azındna fakiriz dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aboo ahahaha adam yok etmis resmen. konu mukemmel olmus yalniz. her kosesi ayri bi efsane. konuyu acan sizofrene tesekkur etsin zunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 allah belanızı vermesin lan, dün bıraktıgımda 10 sayfaydı bu topic, ne zaman 90 yaptınız... neyse arada cok iyi seyler vardır mutlaka.. /start digging... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ginaly said: lan ahmet hemen sevinme ekran kartı aldın diye, satın aldığı site de adamın olabilir. sanalmarketim virali oldu zaten bir de şu olayı çok sevdim üyelik bilgilerini filan xunna doldurtuuyor çok sıkıcı o kısım ama zengin de olsan internet bankacılığı için 2 saat şifre vs. giriyon üşenmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi şu mavi kan muhabbeti ayrı bişi ya. geçen gün bi kuruluş seminar veriyordu ona gittim. ulan konulardan biri de "nasıl mutlu oluruz" falan tarzı bişiymiş.. anlatan adam askı + papyon takan bi dede. ulan askı+papyon kombolu mutsuz adam görmedim zaten. her neyse, herif anlatıyor işte böle mutluyum, şöyle mutluyum, siz de mutlu olsun vs. seminar bitti, sunum yapanların kağıtlarını falan verdiler. baktım kim la bunlar diye. adam kraliyet ailesine mensumuş, amerikada okumuş, amerikada çalışmış vs.. SOKARRRRIM SENİN MUTLULUĞUNA LAN HİPNO! diyip çıktım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bende konu başlığını "Burn The Rich" diye değiştirelim. http://www.youtube.com/watch?v=zrzMhU_4m-g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar