sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 musty81gs said: satacağın ürünü s*keym , ne ozel mesaja bakıyor , ne cevap atıyorsun. Takip de bir yere kadar aylar oldu mk Mükemmelsin.
tarçýn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 İnanılmaz komik insanlar var cidden ya, helal olsun. Vazgeçtim satmaktan. Unutmuşum bakmayı. Şimdi çık bir koş sen aga , sinir yapmışsın cidden. Hahahahsfggsh. Geç bilgilendirme için özür dilemeyi borç bilirim. Ama aslında fena da olmamış, millet eğlenmiş:D
musty81gs Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Kardeş ,bir nook aldım . Çok güzel günler geçirdim. Sonra onu birine verdim kobo aldım. O bozuldu. Şimdi sony kullanıyorum. Ama nook u özledim. Bir arama yapayım internette dedim , arama seçeneklerinden son ayı seçmeme rağmen yine bu konu geldi. yorumumu gördüm gurur duydum.
Magnum Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 lkjsdfgjh adam dönüp dolaşıp gelmiş, tarçın hala satıyorsa bence anlaşsın artık herifle.
Öne çıkan mesajlar