Asgard Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Llama said: ortada bi tane poşet dolanıyordu bu ney lan diyip kaldırayım dedim içini açtım kırmızı jatiyet takımı nefretim var bu iş hayatına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 biri sana mesaj vermek istemis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Bu bir isaretti aslında ama sen onu mahvettin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Llama said: Gangren said: adam heyecandan düzgün yazamamış yok küfür ettiydim onları sildim o zaman "jatiyet takımı" nedir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 sen giy diye mi aldilar niye sinirleniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Llama said: ortada bi tane poşet dolanıyordu bu ney lan diyip kaldırayım dedim içini açtım kırmızı jatiyet takımı nefretim var bu iş hayatına oha kıyamam heyecanın böylesi yazamamış bile. hmmmpfff patron geliyomuş meğer onunmuş paket gel giydir diyomuş... hmmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ben yapacaktım bu espiriyi yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Diğer çalışanlar da senin eşyalarını karıştırıyorsa cidden kötü bir yermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar