alper_alper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 php nuke nin forumunu kullanıyorum bunun uyeliğini sphere a nasıl bağlarım? daha yeni başlıyorum bi bilgim yok lutfen yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alper_alper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 birde emure den çektiim scriptsiz pacthler nasıl kullanıcam pacthledikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 lostage'de bir ara kullandığımız bir sistem vardı aslında, ne kadar kullanışlı olur senin için bilemem ama en mantıklısı da o sanırım.. öncelikle md5'i iptal et daha sonra üyeliğin aktive olduğu dosyadan (şu anda php nuke yok önümde olsa söyleyebilirdim) include etmen gerekiyor fwrite ile sphereacct.scp'ye accountu yazacak php'yi. onu da tabi sphere'in calıstıgı makinada web serverdan cagıracaksın.. çok üstünkörü bahsettim ama gerçekten ciddi iş peşindeysen cevap yaz, birşeyler sor daha detaylı olarak, o şekilde devam edelim. yok php bilmiyorsan hiç girme bence.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bu sistemi kullanan fatal war ın sahibleri ile konuş[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 hayret LDU kur demedin Lucretius :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net [Bu mesaj Neronn tarafından 15 Kasım 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 LDU da böyle bir sistem yok ama ustunde çalışıyorum.[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 çalış çalış :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alper_alper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 nerden bulucaö fatalwarın sahiplerini hem vermek isterler mi bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alper_alper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 armut piş ağzıma düş olsa keşke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 peace abimiz var ona p.m at[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deva Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Fatal Warın eski sahiplerinden bahrok benim yeğen arad ben sana alırım onda var.gelir yarın fln cafeye msn den konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar