Dei Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Windows 8 var ve task manager da hep system in %20-30 ve hatta 40lara kadar varan cpu kullanımı göze çarpıyor. Google sonuçlarında hep virüs veya malware dan bahsediyorlar diye gittim kaspersky yükledim. Üstüne de malware bytes yükledim. 2 program da 0 sonuç çıkarttı. Neden olabilir bu? Var mı yardım edebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 virüs veya malware olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 mantıklı. hemen kaspersky ve bi tane de hiç bilmediğim bi program yükleyip scan edeyim. başka sebebi var mı? driver uyuşmazlığı, yanlış driver ot bok gibisinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Soru cok abstract ama senin sucun degil. Cpu top yaptigi anda task manager dan screenshot alip koyarmisin buraya, gorelim hangi process ler cpu yu somuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 aslında benim suçum. system.exe demeliydim. systemden kasıt bilgisayarın kendisi değil, exeydi. neyse; olay şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 System.exe ne lan? EDIT: Virüsmüş, internet mail folderlarının altına .cap uzantılı ekran görüntüleri atıp internetten gönderiyormuş, task manager i disable filan ediyormuş, kurtul bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 nt kernel and system yalnız, kaspersky falan bişi bulamadı ne iş? başka yollar var mı böyle güzel güzel silip atabileceğim? çünkü çok yavaşlatıyor bilgisayarı. hele hele chrome da aynı o şekilde çok fazla sayfa açınca donma yaşanması aşırı sinir bozabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ben de win8 kullanıyorum ve o system.exe aynı şekilde %30a falan çıkabiliyor. windows defenderle ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum çünkü ara ara kafasına göre tarıyor, malware detection diye bi dosyanın cpu artıyor sonra system artıyor falan. windows defenderi kapatmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 İşlemci fanı çok tozlanmışsa soğutamıyorda olabilir. Aynı şekilde iştemci ile fan arasındaki krem gitmişse ondanda olabilir. Ve yukarda arkadaşların dedikleride olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 abi xp de salak bişi vardı burdada bole bişi olabilir corrupt bi film dosyası varsa bilgisayarında windows preview(file manager acıkken videoları resimleri ufak gosteren hede) bunu gorucne acmaya calısıyo acamadıkca kıvranıyo sponunda cpu 100% oluıyodu ole bi bug olmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ya spybot search and destroy yada adını hatirlayamadigim başka bir program la kurtuluyordun bu system exe den ama baya uğramıştı zamanında yada daya formatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar