Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CPU hep %100?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Windows 8 var ve task manager da hep system in %20-30 ve hatta 40lara kadar varan cpu kullanımı göze çarpıyor. Google sonuçlarında hep virüs veya malware dan bahsediyorlar diye gittim kaspersky yükledim. Üstüne de malware bytes yükledim. 2 program da 0 sonuç çıkarttı.

Neden olabilir bu? Var mı yardım edebilecek?
Mesaj tarihi:
mantıklı. hemen kaspersky ve bi tane de hiç bilmediğim bi program yükleyip scan edeyim.

başka sebebi var mı? driver uyuşmazlığı, yanlış driver ot bok gibisinden?
Mesaj tarihi:
System.exe ne lan?

EDIT: Virüsmüş, internet mail folderlarının altına .cap uzantılı ekran görüntüleri atıp internetten gönderiyormuş, task manager i disable filan ediyormuş, kurtul bir an önce.
Mesaj tarihi:
nt kernel and system

yalnız, kaspersky falan bişi bulamadı ne iş? başka yollar var mı böyle güzel güzel silip atabileceğim? çünkü çok yavaşlatıyor bilgisayarı. hele hele chrome da aynı o şekilde çok fazla sayfa açınca donma yaşanması aşırı sinir bozabiliyor.
Mesaj tarihi:
ben de win8 kullanıyorum ve o system.exe aynı şekilde %30a falan çıkabiliyor. windows defenderle ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum çünkü ara ara kafasına göre tarıyor, malware detection diye bi dosyanın cpu artıyor sonra system artıyor falan. windows defenderi kapatmam lazım
Mesaj tarihi:
İşlemci fanı çok tozlanmışsa soğutamıyorda olabilir. Aynı şekilde iştemci ile fan arasındaki krem gitmişse ondanda olabilir. Ve yukarda arkadaşların dedikleride olabilir.
Mesaj tarihi:
abi xp de salak bişi vardı
burdada bole bişi olabilir
corrupt bi film dosyası varsa bilgisayarında
windows preview(file manager acıkken videoları resimleri ufak gosteren hede) bunu gorucne acmaya calısıyo
acamadıkca kıvranıyo
sponunda cpu 100% oluıyodu
ole bi bug olmaya?
  • Yeni Oluştur...