SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Abi deli olucam. Fabrikada atolyedeki pc lerde bi excel sorunu var. Hucrelere sayi yazinca virgullu cikariyor. Hucre bicimlendir fln demeyin, olmuyor. Orda da virgulsuz yapamiyorum. Genel deyince bile virgullu. Rulman listesi cikaricam, 16020 yaziyorum otomatik 160,2 yapiyor. Nasil olucak bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 format at kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bölgesel ayarlarda ek ayarlar var ona bi göz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Abi kronik "konu acinca cozumu kendim bulma" sorunum var. 2haftadir bulamadigim ayari buldum az once. Seceneklerden gelismise geliyosun, orda otomatik ondalik ayirici ekle secenegi varmis. Kaldirdim gecti. Kilitlenebilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi google'a yazcan how to .... ya da how not to .... illa çıkıyor çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Abi atölyelerde net çıkışı yok, engelli. Telefondan da ancak patiye girebilecek kadar çekiyor 3g, ona da 2 saatte. Ondan sdf. Evde de aklıma gelmiyor haliyle excel fln, evde öyle problem olmayınca. Neyse halloldu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 o çok gergin durum ya. bi bilgiye ihtiyacın var ve internete erişimin yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 excel'de her şeyi çözen bir şey varsa o da alt+o+c+a kısa yoludur fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar