Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun İci Paticik Horde Buluşması!!!

theCio

Öne çıkan mesajlar

Evet open betanın bıtımıne cok az bır sure kaldı hazır open betadayken patıcık horde bulusması yapalım dedım. Dungeon, Raıd gıbı seyler yapabılırız Bugun aksam saat 9-10 gıbı bulusuruz...

Kımler gelebılır bı yazarlarsa sevınırım (Levelllarınızıda yazarsanız ıyı olabılır, pek onemlı degıl gercı amac eglence)

Msn= [email protected] Ilgılenenler gelebılır msn'me konu hakkında konusabılırız....

Bu arada ben Level 20 Troll Rogue
[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

[Bu mesaj Cico tarafından 15 Kasım 2004 13:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abus/Orc Warior/Level 9 da gelıyor bu arada belkı 3 arkadasınıda getırıcek yıne beklıyoruz gelıcekler yazsın[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

Sen su an nerdesın bız crossroadsta falan bulusuruz suan 3 kısı gelıcem dedı bıde bırısı 3 kısı getırırım belkı dedı o olursa 6 kısı oluruz[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Nıckınızıde yazında eklıyım lısteye[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

23 kasım denılıyo suan ıcın ama kesın degıl[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen daha erken biter..

hatta şöyle de bi açıklama olur: "for the maintenance to serve great service to our retail customers bla bla blaaa" :)

Not: bu retail customer ben oluyorum :p[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun yatar o ıs zaten serverda uctu gelıceklerde pek yok toplanında cumartesı yapalım barı[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 15 Kasım 2004 20:20 tarihinde demiş ki:
muhtemelen daha erken biter..

hatta şöyle de bi açıklama olur: "for the maintenance to serve great service to our retail customers bla bla blaaa" :)

Not: bu retail customer ben oluyorum :p

eheheh bizde olucaz abi bi sana ozel mi retail :)
basliyinca oyun bari ayni serverda oynayalim bu ob gibi olmasin yarimiz 9da yarimiz 4te
Sosyal ağlarda paylaş

yav bi retail customer yazdık, özel mesaj yağdı... :)

özellikle us de oynamamaya karar veren anca us betasında oynayan arkadaşlar "iyi dileklerini" iletmişler :p sağolsunlar...

bu arada bölüm editörü olarakdan konuyu nasıl dağattığımın farkındayım. ancak bunun sebebi, bu buluşmanın bugün gerçekleşemeyecek olmasıdır. :) hoş karşılayınız[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Cumartesı gunune yaparız ben lısteye alıcam sızı ben buralardayım muhabbet ederız quest falan yapabılırız ortak cıkarsa Level 21 oldum bende bla bla neyse acılsında bı[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...