Trias Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Yılbaşında Hollandaya gideceğiz. Amsterdam ve çevresini iyi biliyorum ama Rotterdama hiç gitmedim. Ne yapılır neyi görmeden gelmemek lazım. Bilgisi olan varsa memnun olurum. (bir gün ayıracağım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 dans müzik yemek müze nasıl bişi istiyorsun ona göre bişiler yazayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 seks? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 cube house diye evler var. küp şeklinde. 30 dakika gidip görün işte. foto filan çekersiniz. zaten ufacık yer, gitmesi yormaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 doğru ne istediğimi yazmamışım. Farklı müzeler olabilir, (bodies gibi, veya teknoloji). Mağazalar olan en ünlü caddesi hangisidir? Hayvanat bahçesini görmeye değer mi? 3-4 saat yeter mi? Küp evleri not aldım, sağolasın sx amsterdamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 fotomuseum" var ilgini çekerse ahoy" da konser gosteri bişi varmı diye kontrol et kijkkubus" site düşün kubist mimari öle içinden gezip çıkarsın. zoo" akvaryum + kara canlıları var yapacak bişi bulamadım diyorsan git. euromasd tower-tepesine çıkıp manzara bakıp 1 sigara içersin. wijnbar" şarap seviyorsan git binenrotta, blaak, koopgoot bunlarda marketleri ne ararsan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar