-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Selamlar, Şimdi yakın zamanda internette radyo yayınımsı birşey yapacağım. Mikrofondan ben konuşurken, arkaya bazen müzik vermek istiyorum. Ama müziği mikrofon almayacakda, bilgisayarda çalan müzik benim ayarlayacağım bir seviyede ses çıktısına karışacak. Nasıl yapılıyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Yokmu yardım edebilecek? Gayet basit birşey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kayıt cihazını stereo karıştırıcısı olarak ayarladığında bilgisayardan çıkan sesi verirsin direk, mikrofon ayarlarından da "mikrofonu dinle" seçeneği açık olursa mikrofon sesi de çıkmaya başlayacağı için herhalde ikisini birden verir diye düşündüm şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 çok basit birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar