flood83 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 arkadaslar www.worldofwarcraft.com dan oyunun betasını indiriyrm fakat alet indirdikten snra hemen oynanabiliyrmu yani extra beta için 1 acount fln almamız gerekiyrmu gerekiyrsa nereden alabilirim??? boşu boşuna 2.5 gb download yapmıyalım şimdi oynayamıyacaksak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 1. burasi bilgisayar oyunları bolumu dogru ama hemen aşagıda eşşek kadar Wow bolumu var bu tur seylerı oraya yazman coooook daha dogru olur. 2. Oynıyabılecegın Free shardlar var ama Bea ıcın durum farklı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 beta icin acc lazım..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 peki bu account u nereden alabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 open beta dönemini kaçırdın.önceden fazla almış birinden alacaksın,US retail olduğunda alacaksın yada 2005 sonrası EU versiyonu çıktığında temin edeceksin.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 eywallah wow da suan account u olan birkac arkadasım vardı sanırım onlar bana 1 account ayarlayabilirler sanırım birde amd 2500+ 256 ram ve mx440 bir kart var bu oyunu oynayabilmem için yeterlimi ub sistem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 512 yaparsan ram i iyi olur..[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 256 ile kalabalık zonelarda oynanmaz[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar