Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Vidyo da yapmislar: http://www.youtube.com/watch?v=O2Cempt4V0I Twitter kampanyasi baslatiyorlarmis #bogazicinemescid tagiyla. Okulda tapinak olmasinin bir zarari yok bence ama, acsinlar derim ben. Ama zihniyet yanlis, en bastan biz musluman ogrenciler diyerek basliyorlar, satir aralari hep bir catisma, hep bir otekilestirme. Mescid farkli isler icin kullanilir diyenler Bogazici'ni tanimiyor derim ama, BIlkent'te de var bundan, Cuma'dan Cuma'ya is goruyor neredeyse sadece, oradaki de farkli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ortada sizin ordugunuz kazak does not fit in our body diyen salak bir kiz da var aralarinda. hayir genel olarak halkin salak olmasini anliyorum ama bogazicine giren insanlarin bu kadar salak olmasini anlamiyorum. bir tanesi de diyor ki yurtta namaz kilmayi kesfettim. umit burnunu buldu sanki. okulun iki kampusunun HEMEN dibinde cami var iki tane. cok namaz kilmak isteyen camiye gidebilir. okulda sinif yetersiz, labler yetersiz, yurtlar yok denecek kadar yetersiz.. baslatmasinlar mescitlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 fizban said: okulun iki kampusunun HEMEN dibinde cami var iki tane. cok namaz kilmak isteyen camiye gidebilir. okulda sinif yetersiz, labler yetersiz, yurtlar yok denecek kadar yetersiz.. baslatmasinlar mescitlerine.this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Yanında cami varsa işgüzarlık var bu işte. Niyet kötü. Niyet güç gösteri demek ki. Ne salak bu insanlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Dusunmemistim ben onu, dogru. ODTU gibi, Bilkent gibi kampus degildi orasi. Bunlarin ikisinde de mescid var ama Bogazici icin cidden gereksiz konumunu dusununce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 valla bizim üniversitenin de hemen çıkışında vardı cami ama mühendislikten çıkıp o camiye gitmek min. yarım saat sürüyor ve birçok kişinin o kadar vakti olmayabiliyor gene de baya saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abı anlamadım, 10 dakkada ders arasında namaz kılamamakmıdır sorun? 10 dakka ders arasında nasıl kuzey kampusunun ıcınden mescıde dıgıp abdest alıp namaz kılıp gerı derse yetişibilirlerki zaten. jet imammı tahsis edilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 istemiyoruz öyle bi olay yok yani desrlere gitmiyorum ama istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 fizban said: ortada sizin ordugunuz kazak does not fit in our body diyen salak bir kiz da var aralarinda. hayir genel olarak halkin salak olmasini anliyorum ama bogazicine giren insanlarin bu kadar salak olmasini anlamiyorum. bir tanesi de diyor ki yurtta namaz kilmayi kesfettim. umit burnunu buldu sanki. okulun iki kampusunun HEMEN dibinde cami var iki tane. cok namaz kilmak isteyen camiye gidebilir. okulda sinif yetersiz, labler yetersiz, yurtlar yok denecek kadar yetersiz.. baslatmasinlar mescitlerine. o kız sosyolojide master yapıyor.. Arkadşımla aynı evde kalıyorlar.Hatta videoda sonda çıkan kızı da tanırım aslında mantıklı biridir severim kendisini ama şu mescit olayını,isteklerini anlamış değilim,harbiden kuzey kampüsün üst kapısının 10 metre ötesinde cami var...çok gereksiz bir istek,yurt sorunu labratuvar sorunu gibi çok daha acil ihtiyaçları var Boğaziçinin,tutturup da mescit istemek. Şuanda kampüsün ortasında çadır kurulu imza kampanyası için. doesn not fit our body de....epic fail olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 en yakın camiiyi tarif edeyim mi? olm okula giderken gözünüzü açın lan. hemen okulun yanında camii var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ama dasaa o 15 dakika sürüyor gitmesii ders arası 10 dk...! Ders aralarını yarım saat yapsınlar=) hadi bakalım yeni imza kampanyası başlatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 sosyolojide master yapmak zeki olmak anlamina gelmiyor. nice doktora ogrencileri var, zeka belirtisi gostermeyen. olay ihtiyac falan degil, gayet sov. klasik akepe zihniyeti. islam'da kaza namazi diye birsey var, onu kullanabilirler. bilmiyorlarsa ogretiyim, ya da acip kuran falan okusunlar ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 yok ben zaten sarcastic olarak söylemiştim sosyoloji kısmını.Sosyoloji öğrencilerinin çoğu artık muhafazakarlaştı bounda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 YA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ SEKS YAPAMIYOR! SEKS YAPAMAYAN DOKTORA ÖĞRENCİSİ BİLİYORUM OKULA KERANE AÇSINLAR! RUSLAR GELSİN! youtube'a video yüklemek parayla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 o çimlerde seks yapmak istiyorum ben mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 RUSLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 fizban said: islam'da kaza namazi diye birsey var, onu kullanabilirler. bilmiyorlarsa ogretiyim, ya da acip kuran falan okusunlar ne biliyim. işte hocalar da buna benzer şeyler söylmeiş sanırım.Ondan sizin ördüğnüz kazak does not fit our body yaniiii dedi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 yok o kazak mazak olayini basortusu icin soyluyor. hayir arkadas, benim inanmadigim, kendi inandigi dini kiz kendi bilmiyor, sacma sapan konusuyor bi de dini hakkinda. ulan madem inaniyorsun ac bir oku di mi. yok anca ablalarinin abilerinin soylemiyle inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bir de başında Selamınaleykümm biz müslüman boğaziçili öğrenciler oalrak demiyor mu ....biz neyiz acaba? kafir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 allahsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 toplansinlar bi yere iste vakti gelince yakmasi kolay olur.destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Hahah valla doğru. Şimdi video da ne diyor. Biz müslüman öğrenciler olarak? Zaten şunu dedin ya amacın belli ki. Daha ne uzatıyorsun. Gitmiş sadece sıkmabaşlılara sormuş. Herkese sorsana. Bakalım ne cevap alacaksın? Tek müslüman sizmisiniz? İşgüzarlık işte amaçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 lan herkes 15-20 dk. da çıkıyoruz güney kampüsten kuzey kampüse derken biri çıkıp BEŞ DAKKA diyo ya. orda JAMİRYO oldum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 o starbuckslar kafeler beni mahvediyor hepsi cami olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar