Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 copry said: Misirin bir suru subesi var ama tunalidaki iyi( adres konusunda cok kotuyum ben ama bir internetten bakiyim) Mısır'ın tunalıdaki şubesi de kızılaydaki şubesi de saçma sapan yerler ya, hiç hazzetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 BonePART said: tophanede iyi nargile yapıyolar diyen adam nargileden hiç bişi anamıyodur diye ozetliyorum hepsi değil kesinlikle.ama çoğu kötü ali baba kazıkçı ama iyidir nargilesi ama benim nargilecim var orda.yıllardan beri giderim.adam öyle iyi ki gittiğim zaman bana şundan bundan demiyorum.adam kendi yaptığı birşeyleri getiriyor.sanatçı sdfs ama yinede hiç biri evde yaptıgım gibi değil.bide közcüm olsa getirse götürse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ali baba'ya bi kere gittim 4 yıl önce falan baya güzeldi 2 saat falan takılmıştım. Bir de nargilenin yanısıra közü de baya güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mys iyi noktaya değinmiş, közün de önemi büyük kimyasalı bile var, tüm zevkin içine edebiliyor bazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar