Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendime PC masası yapmak istiyorum diyenlere!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi herhangi bi break ile bişiler yapılabilir.

ama işte minimum gerekenler gibi bi olay var ne yazık ki. bi miktar aletin yahut aleti olan tanıdığın olacak ki bunlara girebilesin.
Mesaj tarihi:
Selam,

Lazercim var. CNC büküm de yapabiliyor. Malzeme de temin ederiz dert değil.

Ama o temizlikte ve düzgünlükte alüminyum ve paslanmaz kaynak yapabilecek birini bilmiyorum. Sekize dönmüş parçalar kalır sonra elimizde. Ben custom pc case yapayım dedim 304'den. Kaynakçı bulamadım adam gibi :(

Saygılar.
Mesaj tarihi:
paramecium said:

Selam,

Lazercim var. CNC büküm de yapabiliyor. Malzeme de temin ederiz dert değil.

Ama o temizlikte ve düzgünlükte alüminyum ve paslanmaz kaynak yapabilecek birini bilmiyorum. Sekize dönmüş parçalar kalır sonra elimizde. Ben custom pc case yapayım dedim 304'den. Kaynakçı bulamadım adam gibi :(

Saygılar.

abi ahşap-akrilik çalışıp sadece belli parçaları metal yapsan? onları da -türkçesi ne bunun sıkma vidalı yapsan mesela.
şöyle de olur
http://stevepalmieri.com/WebAlbum/ComputerDeskCase/ComputerDeskCase_Pics.html
Mesaj tarihi:
bana kötü geldi. ısığın durmadan rahatsız etmesını gecelim hadi, kapatırız nolcak. titresim ve görüntü kirliliği yaratıcaktır fanlar.
ekranların pozisyonunu değiştirememekte ayrıca kısıtlayıcı.

herseyi gectim, yeterince büyük değil
Mesaj tarihi:
bi site vardı baya büyük, bulamadım şimdi adresi, böle şeyler yapanların toplaştığı,

şöle şöyle custom masa dolap vb istiyorum diyorsunuz adamlar fiyat çıkarıp isterseniz yapıp yolluyorlar.
Mesaj tarihi:
paramecium said:

Selam,

Öndeki fanlar emiyor. Ama evet, ekrana ışık kötü kalmış.

Saygılar.

emsede üflesede, kullanıcıya ile direk temastaki falan ugultu yapıckatır hersekilde.

bu kadar ugrasa bari sıvı soğutma kullansaymıs
  • Yeni Oluştur...