BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Öyle kendimizce karaladığımzı yazılarımız... Hoşunuza gitmesi dileğiyle :) Bir topun peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Niye yorum yapılmamış lan. Güzel ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 radyosporda sabri ugan sabah pragramda spor üzerine bloglardan seçmeler yapıp okuyor . bayada reklamınıda yapıyor . sen ona bi şekilde blogunu ulaştır tavsiye et. mutlaka seninde yazılarını okur reklamını yapar [email protected] @sabriugan < twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Blog İdman Yurdu'na girmeye bak. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili yazmadığın için takipçin az olur ama orlara girersen çoğu gazeteciye dahi yazılarını okutma şansın olur. Şuanda Antalyaspor ile ilgili tek blog benim var, Digiturk'den bile ulaşmaya çalıştılar BİY sayesinde öyle diyim ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 BİY'e mail gönderdim az önce. Hayırlısı :) Şu Kanoute olayını belkide ilk biz yazdık. Sabah sabah kim uğraşır yoksa.. İlker Duralı LigRadyo'da benim adımı verdi blogun vermedi. Üzüldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bende bu blog işine girsem mi acaba :) kahretsin, keşke bu kadar cahil olmasaydık da forum haricinde yerlere de yazmayı bilseydik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 gir abi kesinlikle beyaz tv'den davet alırsın. rasim kütahyalıyla estirir durursunuz sallapati gerçi telegolde gökmen özdenakla iyi bi ikili olabilirsiniz bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi o title'lar ne sizin ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 BiTcH_oFBaT said: BİY'e mail gönderdim az önce. Hayırlısı :) Şu Kanoute olayını belkide ilk biz yazdık. Sabah sabah kim uğraşır yoksa.. İlker Duralı LigRadyo'da benim adımı verdi blogun vermedi. Üzüldüm :) Abi bir kez atıp bırakma. 3-5 sefer gönder. Ben 2 sefer mail attım dönüş olmadı, tribün dergi forumdan direk sahibine özel mesaj attıydım da öyle eklemişti sisteme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar