kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 HDD tabanlı değil, 300mbps olanlar bile, her zaman belirtilen hızı veremiyor. zaten cat4 kabloyla 300mbps alamazsın, modeminin / router / switch'in gigabit destekli de olması lazım, bilgisayar-modem / bilgisayar-modem 'in cat5e vs. ile bağlı olması lazım vs. edit: ben de kablo gecmesini sevmiyorum, o yuzden evi insaata sokup butun kablolari duvarlara gomdurdum
barbu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 cat 4 değil sanırım kablo. bi ara kontrol etmiştim. benim modem dandik gerçi. o yüzden biraz da burada soruyorum. deniyip de başarılı olan varsa girişicem bu işe. modemi yenile, nas hdd al uğraş dur sonra gene dandik wifi stream olursa üzülürüm.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 300mps dediginin transfer hızı aslında 300x0.125 yani 37.5MB/sec Bu tabi ideal şartlar sağlandığında ancak böyle.
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 şöyle yaparsan modem etkilemez: bilgisayar -> router(gigabit) -> modem switch'den dağıtıcaksın ağa herşeyi, modemdeki wireless'ı iptal ediceksin. bilgisayar <-> router(gigabit) minimum cat5e ile bağlı olucak modemlerde gigabit olunca minimum 200 lira fln oluyolar, o yüzden router gigabit yapman lazım.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bendeki sistem şöyle PC --- Gigabit switch --- wireless modem --- Internet Nas TV Media player Securtiy Cam hepsi gene Switche bağlı.Aralarda CAT5 kablo var hepsinde sadece PC ve NAS arası CAT6
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 aynısı benim de yazmaya çalıştığım... modemi router'ın/switch'in arkasına gömmek lazım, modem bilgisayara direk bağlı olmaması gerekli =)
Öne çıkan mesajlar