kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 HDD tabanlı değil, 300mbps olanlar bile, her zaman belirtilen hızı veremiyor. zaten cat4 kabloyla 300mbps alamazsın, modeminin / router / switch'in gigabit destekli de olması lazım, bilgisayar-modem / bilgisayar-modem 'in cat5e vs. ile bağlı olması lazım vs. edit: ben de kablo gecmesini sevmiyorum, o yuzden evi insaata sokup butun kablolari duvarlara gomdurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 cat 4 değil sanırım kablo. bi ara kontrol etmiştim. benim modem dandik gerçi. o yüzden biraz da burada soruyorum. deniyip de başarılı olan varsa girişicem bu işe. modemi yenile, nas hdd al uğraş dur sonra gene dandik wifi stream olursa üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 300mps dediginin transfer hızı aslında 300x0.125 yani 37.5MB/sec Bu tabi ideal şartlar sağlandığında ancak böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 şöyle yaparsan modem etkilemez: bilgisayar -> router(gigabit) -> modem switch'den dağıtıcaksın ağa herşeyi, modemdeki wireless'ı iptal ediceksin. bilgisayar <-> router(gigabit) minimum cat5e ile bağlı olucak modemlerde gigabit olunca minimum 200 lira fln oluyolar, o yüzden router gigabit yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bendeki sistem şöyle PC --- Gigabit switch --- wireless modem --- Internet Nas TV Media player Securtiy Cam hepsi gene Switche bağlı.Aralarda CAT5 kablo var hepsinde sadece PC ve NAS arası CAT6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 aynısı benim de yazmaya çalıştığım... modemi router'ın/switch'in arkasına gömmek lazım, modem bilgisayara direk bağlı olmaması gerekli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 oyle baglayan da mi var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar