Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 noobsun işte. çok rahat onun çözümü aslında. ayrıca baya atış yaptım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Aluriel said: hemen buzdolabına koşmuştur bence gold korkudan Ahaha, bunun karikatürü vardı , bulursam koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 goldbären said: ahahah kesin lan ibneler. iki farklı silah olabilir. sonraki sesler ince geldi. ayrıca aluriel ve xunn askerlik bile yapmamış adamlarsınız lan silah sesine irkilmemeyi öğrenmiş adamım ben. atışlarda şarjör taşıdım sağır oldum lan. cCc Abi askerde sıktıgın 3 mermiden çok sıktım rahat ol. >Not being raised by gunpowder & steel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 PastorOfMuppets said: 1 > 5 bütün konuda şu dikkatimi çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 1-5, yetememis. 1..5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 PastorOfMuppets said: Abi askerde sıktıgın 3 mermiden çok sıktım rahat ol. >Not being raised by gunpowder & steel. askerde bizzat 48 mermi sıktım!!! 1000 tanesinde de malesef dibinde durdum. derdim çok sıktım değil, sissy değilim!!!! ayrıca sen sıksan sıksan skeet shooter, dandik tabanca falan sıkmışsındır. adam(lar) biraz da naralar türküler falan atıp sustu şimdi. sızdılar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Durumu videoya alabiliyorsan al. Polisler gelip oturup sohbet ediyorsa onuda görüntülemeye calış. Daha sonra fake bir email adresinden istanbul emniyet müdürlüğüne gönder lütfen ilgilenin de aksi halde haber ajanslarıyla paylaşacam de. Adamı 1 günde nasıl paketliyorlar izle sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 kurusıkı da olabilir. aynı sesi çıkarır gibi gelir uzaktan. sonuçta polis de gidip geliyor diyorsun. gerçi illa ki bir yaptırımı vardır toplum huzurunu kaçırma vs gibi (varsa eğer), ama gerçek silah olduğunu sanmıyorum h ele 1 saatte 20 kurşu fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 kuru sıkıdır.ne adamsınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ev yapimi basit bombalar var aluminyum folyo+ tuz ruhu + cakil falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Ardeth said: PastorOfMuppets said: 1 > 5 bütün konuda şu dikkatimi çekti Abi kanser alet macteyim ne nerde hiç bilmiyorum, bir damla empati pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 sorsan hipster değilim der macte tuşların yerini bilmeden kullanır http://www.troll.me/images/hipster-kitty/its-a-mac-thing-you-wouldnt-understand-thumb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Bu arada Sequo'nun dediği çok mantıklı. Eğer silahlı yerde polis gelip bir şey yapmıyorsa, üstüne üstlük sohbet vs ediyorsa görevden men'e kadar cezası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 PastorOfMuppets said: Abi kanser alet macteyim ne nerde hiç bilmiyorum, bir damla empati pls hadi bunu açıkladın, mac kullanmanı nasıl açıklayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 HakkiYendi said: ev yapimi basit bombalar var aluminyum folyo+ tuz ruhu + cakil falan bozuk para veya çivi de koysun. ŞARAPNELİ KÖKLE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ardeth said: PastorOfMuppets said: Abi kanser alet macteyim ne nerde hiç bilmiyorum, bir damla empati pls hadi bunu açıkladın, mac kullanmanı nasıl açıklayacaksın Sevgilim biraz hipster gal-Kafaya darbe aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 barzo amcada burst özellikli silah var belli kombo mombo yaptığına göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 PastorOfMuppets said: goldbären said: ahahah kesin lan ibneler. iki farklı silah olabilir. sonraki sesler ince geldi. ayrıca aluriel ve xunn askerlik bile yapmamış adamlarsınız lan silah sesine irkilmemeyi öğrenmiş adamım ben. atışlarda şarjör taşıdım sağır oldum lan. cCc Abi askerde sıktıgın 3 mermiden çok sıktım rahat ol. >Not being raised by gunpowder & steel. paintball sayılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Beretta 92, D. Eagle, Uzi, 2 tane adını bilmedigim shotgun ve m14 sıktım ben. Babanız shady değilse ben ne yapayım. Ha hala AN-94 hayalimi gerçekleştiremedim ama ruslar büyük, bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 diş macunu mu lan bu sıkıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 PastorOfMuppets said: Beretta 92, D. Eagle, Uzi, 2 tane adını bilmedigim shotgun ve m14 sıktım ben. Babanız shady değilse ben ne yapayım. Ha hala AN-94 hayalimi gerçekleştiremedim ama ruslar büyük, bakıcaz. iphone applicationı var igun pro mu ne. orada arada sıkıyorum ben AN-94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 BF3'te sıkarken bile biraz rahatlıyorum hocam. Da recoil'i omuzda hissetsem baya temiz olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 SIKMAYIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 G3 rekoru bendedir ya 90-100 arası sıktım tam rakamı aklımdaydı ama askerligi oyle bi unutmusum ki bu da silinmis 6 ayda forumun bi yerlerinde vardır 93 falandı heralde 200m den glabella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 goldbären de askerde carsi izinlerinde gelip "soyle g3 attim boyle rpg gonderdim" diye ovunuyodu simdi nasil tirsmis pfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar