Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 stuck at post leş gibi boot etmiyor, görüntü yok, kırmızı ışık yanıyor. ya vatan nasıl başarıyorsun sattığın ürünlerin 1/4'ü arızalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ya bu iş şans diycem ama arkadaşda ekrankartı anakart ram aldı sorun çıktı anakartta bu işin peşine düşelim vatan ucuz malın yahnisi olayında sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 sanırım kart arızalıymış, başka kasalara takıldığında çalışmasına rağmen sabertooth'da çalışmıyor, çalışması gerekiyor diyip, başka bi markanın gene hd 7970 ghz edition'unu taktık, çalışıyor. fiyat farkı vardı ama olsun şimdi bin lira daha toplayıp, crossfire yapmalı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 daha vatandan aldığım bir ürün bile arızalı çıkmayı bırak bozulmadı bile garantisi bitmesine rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi bilgisayar fanı aldım, bozuldu garantiden değiştirdim, controller aldım bozuk çıktı gene değişti, baya pahalı bi psu'nun fanı da arızalıydı onu da değiştirdim, arkadaşın ekran kartının fanı da sıkıntılıydı da onu kendimiz hallettik, genel olarak bozuk fan fetişi gördüm ben. 3.0 16gb usb stick, uydu-tv kartı baya bildiğin dead on arrivaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 faturalardan bakmak lazım neler gitti geldi, ama 1/8 geri gidiyo vatandan aldığım ürünler arkadaşla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 niye vatan gibi boktan bi firmaya para vermeye devam ediyosun lan o zaman. 5 dolar fazla ver inventus veya exa gibi kral bi yerden al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bazen garantiye çok ciddi indirim oluyor, http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-ax7970-3gbd5-2dhppv-hd7970-pcs+-vortex-ii-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62148 840 liraydı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar