Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 forumda paylaşiorum çünkü görünürde bi olay yok bacağım kopmuş olsa kanlar içinde kalsam, girip topic açmam herhalde bacağım koptu hastaneye gidiim mi ne olacak bana die..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 2 tane Apranax Fort içtikten 1 saat sonra yarım şişe şampanya içmiştim (doğum günü/diş ağrısı) birşey olmamıştı pek hehe.[signature][hline]I'm lunatic.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 tamam eğer sorun yoksa ben bi tane daha içiim...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 -Griplilere koruyucu olarak antibiyotik verilmeli midir? -Hayır. Herhangi bir bakteriyel iltihap olmadan koruyucu olsun diye griplilere antibiyotik verilmemelidir. Faydasız olduğu gibi dirençli bakterilerle iltihaplanmalara zemin hazırlayabilir.[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 EVET ABİ SORUN ANNEMDE! onun yüzünden çekiorum ben bu işkenceleri! ama 2 günde geçti ya hastalıım[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Mortis, 15 Kasım 2004 01:17 tarihinde demiş ki: tamam eğer sorun yoksa ben bi tane daha içiim... Sakata bağlama bence. İçme yani. Gerek yok. Hani kafanın güzel olması çok lazımsa, olmazsa olmazsa damardan falan al.[signature][hline]I'm lunatic.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ok antibiyotık yetmedı bide damardan alsın. Yarıns abah deriz artık Hızlı yasadı Genc öldü, Cesedinin götü bile güzeldi.[signature][hline]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Hehe, ben şaka yapıyordum ? "Hızlı yaşa genç öl dötün taş gibi olsun imam imrenerek yoklasın." evet, güzel oldu.[signature][hline]I'm lunatic.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 "Evet nasıl Hızlı yaşa Genç ol Cesedin güzel olsun" Morrison ıcın soylenmısse "Hızla yaşa Genç öl Dotün güzel olsun" da Mortis icin soylenmıs olsun. Isımlerde benzıyo zaten[signature][hline]
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 walla benim migren tutmustu 2 apronax fort almistim ustune raki icmistim 1 2 duble fln bisi olmamsti ama cidden bunye meselesi alerjin fln olabilir vucut direk tepki verebilr veya hic tepki vermeyebilir direk sen anlayamadan ic kanamadan fln mazallah[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Goering Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 antibiyotik ile alkol etkileşime girmez ağrı kesici veya anti-depresan ile alkol etkileşime girer ve kötü yan etkileri olur...[signature][hline]
Goering Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 inanmazsanız herhangi bir antibiyotik'in prospektüsünü okuyun[signature][hline]
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 mortis sictin suan anneme sordum antibiyotik ler ozellikle mantar ve kuf den ureme olanlir agumentin alfasit duosit dedi pentasikloz derivatifi sekerler in alkol gurubundaki oh- ile birlesmesi ile multiplesikleroz hastaligi olusturan spheriktetra-metinalkol olusturuyomus[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 KArdeş o kadar kafan bozuksa bir diyazem vurdur kuş gibi olursun[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Mortis, 15 Kasım 2004 00:33 tarihinde demiş ki: 12 de antibiyotik aldım, ondan önce 11.45 de bi bira bitirdim. 2. biramdı çok bişey içmedim kısacası. Ölmem di mi? abi sakat mısınız ya napıonuz :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 eheh cuce ye koptum.. "cesedin götü bile güzeldi" :-)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Qui Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Birde pişkin pişkin "böle bir halt yedim nasıl olmuş" diyor ne kadar harika! İçene kadar aklın neredeydi? :) Antibiyotik yada başka bir ilaç ve alkolün birlikte alınmasında problem etkileşime girmeleri değil vücuttan atılımlarının uzun sürmesidir. İlaçların bir kısmı böbrek yolu ile direk atılır, bir kısmı karaciğerde bir takım değişikliklere uğradıktan sonra böbreklerle atılır. Alkol de herkesin bildiği gibi karaciğerde zehirsizleştirilen bir meret. Bu ikisini bir arada aldığınız zaman karaciğerdeki sınırlı miktarda olan enzimleri fazla fazla yüklemiş oluyorsunuz. Sonuç olarak 2 bira içen 3 içmiş gibi oluyor, 2 hap alan 4 almış gibi oluyor. Büyük ihtimalle bir problem yaşamazsın. Ama ilacın prospektüsünde yazan yan etkiler ortaya çıkmaya başlarsa acile başvur. Yada alkolün etkiler çok olursa.. Daha uzun vadede düşünülürse, antibiyotik dozun normalin üzerine çıktığı için vücudunda durması gereken, olumlu faydalar sağlayan bakterilerine hainlik yaptın. Hastalık etkeni olabilecek bakterilere yer açtın. Ayrıca bakteriyel bir enfeksiyonun yoksa zaten başından yanlış yapıp antibiyotik aldın. edit: Olumlu fayda nedir ya? Olumsuz fayda nasıl oluyor yada?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 15 Kasım 2004 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Yardım eden herkese teşekkürler. Şu an hiç bi sorunum yok, ama bi daha böle bişey yapmam asla :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 valla şans harbi sakat iş :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net
Apache Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bunu alışkanlık haline getirme[signature][hline]shinsetsu desu..
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 abi alışkanlık haline nasıl getirebilirim ki? 1) her saniye hasta olmam lazım antibiyotik almak için? 2) alkol bağamlısı olmam lazım bunlar olmadıına göre. Ben çok içmem . Dün içtim öle işte sonra 12 de ilaç alacağım aklıma geldi aldım. 1 seferlik bişey bi daha olacağını sanmam.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Mortis, 15 Kasım 2004 00:33 tarihinde demiş ki: 12 de antibiyotik aldım, ondan önce 11.45 de bi bira bitirdim. 2. biramdı çok bişey içmedim kısacası. Ölmem di mi? Halen yaşıyorsan sorun yok.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos |
Head Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 mortis adres ver geleyim göztepeye bayramlaşalım ya sıkıldım evde[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 koçum dün çağırdığımda gelseydin keşke ben çıkıorum birazdan... neyse bu topiği de kilitleyin artık...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Apache Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 şu ana kadar birşey olmadıysa artık pek birşey olmaz herhalde[signature][hline]shinsetsu desu..
Öne çıkan mesajlar