fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 KuddusiMavra said: kupon devri bitmedi mi yahu? Masalcı ayıcık alacağım kuzusu var evde :) Ayrıca belgesel seti alacaım elimdeki bitti mesela. Çok güzel uyutuyor tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 benden başka kim yeni şafağa oy verdi çıksın ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 KuddusiMavra said: http://www.gazeteciler.com/gazete-tirajlari.html çıkarım: ülkenin bir milyonu zamanda yazılan şeylere inanıyor, diğer bir beş yüz bini ise sadece bulmaca çözmekle ilgileniyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 hangi şafak yeni mi eski mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 yeni şafak. star da olabilir onu da merak ediyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ben şafak saymayı bırakalı seneler oldu Allah gençlerimize nice şafaklar saymayı nasip etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 gazete okumuyorum yada gazete sitelerine girmiyorum. kırk yılda bir alırsam cumhuriyet alırım. 2012 olmuş sene ne gazetesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 aha kewell futbol bölümüne gelmeyip buralarda takılmaya başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Red said: aha kewell futbol bölümüne gelmeyip buralarda takılmaya başlamış onlarca post attım futbola çıkmamışsa eğer demek ki biri engellemiş muhtemelen zegnadır, değilse fizbandır, ya da kıskanç baggio başkası üzerinden engellemiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Hellban ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 harrykewell said: ben şafak saymayı bırakalı seneler oldu Allah gençlerimize nice şafaklar saymayı nasip etsin harry napıyon la burda çetoyla memleketi mi kurtarıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 benim futboldaki mesajlarıma dokunan eller kırılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar