SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 arıyorum bu sefer. ev kadıköyde iskeleye 5 dakika yürüyerek.kira kişibaşı 350+fatura.odada çift kişilk yatak eşşek kadar dolap var fln.16mbps internet var.evin yeride güzel heryer kedi fln.aklınızda olsun arkadasınız fln ev arıyosa yönlendirin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Tamam kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 lan bi 3 ay önce arayacaktınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 benim bi arkadaşım arıyordu oralarda. eksik bilgi var o yüzden sorayım: kaç kişi kalıyosunuz evin büyüklüğü ne (oda sayısı, kalınacak odanın tahmini boyutu) kaçıncı kat sigara, hayvan, misafirlere bakış açınız? bunlara da mümkün olduğunca cevap verirsen kendisine ileticem seninle iletişim kursun, hala arıyor büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 suanda 2 kişi kalıyoruz ev büyük 3 oda var ama 1 tanesi kiler gibi küçük ben orda kalıyorum.1. kat ama altta oturan var yani yoldan yüksekliği 2 metre fln işte.sigara içiliyor.hayvan vardı gitti ama kedi almayı düşünüyorum biraz toparlarsam kendimi.misafir fln sorun olmaz ya takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Kilerde yaşamak zor olsa gerek .O fiyatada o ev iyi bulmuşsunuz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ya ben genelde salonda takılıyorum masam fln orda uyumak için gidiyorum odaya öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Kız arkadaşın geldiğinde "sna1l biz neden kilerde yatıyoruz, evin boş odasına geçsek ya" demiyor mu? bide resim koy, ona göre iletelim arkadaşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 nisan a kadar bulamazsan ben gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Çok çelişkili bir tarif oldu bu yalnız? akıllı bir insan neden kilerde yatar ki? Arkadaşlar dikkat edin böbrek gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 hiç demiyosun gel bi çayımı iç @küheylan: evin kirası 900-1000 lira falandır adam kilerde yatarak 200-300 veriyodur 350 yerine gayet mantıklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Abi yok bu herif sürekli atıp tutuyor şu kadar zenginim, bu kadar param var. Gelmeyin oyuna. Bu paraların nerden geldiği belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ahaha @yav hacım bu hafta vizeler var sonra arıcam seni aklımdasın @küheylan ya benim uyuduğum yer çok önemli değil ama oturduğum takıldığım yere ısınmam lazım.o büyük odaya ısınamadım duvarın rengi yeşil fln:)bide uyuduğum odada sigara içmemiş oluyorum. kira 1000 3e bölünücek ya daha az verme gibi bi durum yok o ne öyle:) şimdi arkadaşlar uyuyo o odada aksama doğru koyarım fotograf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Isınma ve mutfak giderlerinden de bahset bence, altı kömürlükse o ev ısınmaz bu kışta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 yok ya altta bi çift oturuyo.ev ısınıyo ama doğalgaz nekadar gelir bilmiyorum..200 geldi bu ay mesela.400-500 olur heralde ocakta şubatta.mutfak giderleride alıyoruz işte haftalık bişeyler kafamıza göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar