Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam teşekküllü bir mühendis olmak nedir?

chrome

Öne çıkan mesajlar

Abi gama ışını çıkıyor arc oluşumu metalik ışınım sonrası, direkt radyoaktif spektrumda gama ışınları, kanseri garantilersiniz eğer uzun süre gözlük takmazsanız, giysi giymezseniz.

Hepsini kullanmıştım çalışırken, oksi-asetilen arada pat-pat patlıyordu elimde tutarken. Yanda oksijen tüpleri var, ilk patladığında öldüm sanmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Nazca said:

Abi gama ışını çıkıyor arc oluşumu metalik ışınım sonrası, direkt radyoaktif spektrumda gama ışınları, kanseri garantilersiniz eğer uzun süre gözlük takmazsanız, giysi giymezseniz.

Hepsini kullanmıştım çalışırken, oksi-asetilen arada pat-pat patlıyordu elimde tutarken. Yanda oksijen tüpleri var, ilk patladığında öldüm sanmıştım.

O pat pattan korunmak için oksijenin hortumunu çıkarıp vanayı açacaksın, gaz dışarı kaçarken yağlı ellerle dokunacaksın. Bi daha pat pat yapmaz.

SAKIN yapma tabi böyle bişey eheheh.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Nazca said:

O pat pattan korunmak için oksijenin hortumunu çıkarıp vanayı açacaksın, gaz dışarı kaçarken yağlı ellerle dokunacaksın. Bi daha pat pat yapmaz.

SAKIN yapma tabi böyle bişey eheheh.

Oksijen zehirlenmesi olsun sonra.
Abi o tüp zaten yanımda patlasa 1cm3 e sıkışırdım o basınçla herhalde, kaynak alevine gerek kalmazdı. sdgdf
Sosyal ağlarda paylaş

o zamanlar wow oynuyorduk dostum.
ayrıca akademideki pisliklerin hiçbirşeyden haberi yok.
gerçek mühendislik sokaklarda yaşanıyor.
nice c30 lar c8 olarak katlediliyor
nice kaynaklar 3mm den ince atılıyor.
mühendis olsaydın anlardın bizi, derdimizi, savaşımızı.
bu soruların altında bir fikir yatıyor ve fikirlerin basınç dayanımını su katarak düşüremezsin dostum!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...