Cute Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Elektrot ile tıklıyor abi görende kaynak yapıyor der, zaten elinede yakışmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 yeni gelin gibi tutmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Abi gama ışını çıkıyor arc oluşumu metalik ışınım sonrası, direkt radyoaktif spektrumda gama ışınları, kanseri garantilersiniz eğer uzun süre gözlük takmazsanız, giysi giymezseniz. Hepsini kullanmıştım çalışırken, oksi-asetilen arada pat-pat patlıyordu elimde tutarken. Yanda oksijen tüpleri var, ilk patladığında öldüm sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kolektifinsan said: chrome said: kolektifinsan said: abi yetkin mühendislik kapitalizmin bir kurmacasıdır şıkkını sen mi işaretledin? evet ahahahahahahhah epic fail lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 o zamanlar o şıkta 1 oy vardı. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yok adamın yazdıkları epic fail.. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ha senin espirin bok gibi diyorsun yani. adam fail. sen komik değilsin diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 rage face meme bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Nazca said: Abi gama ışını çıkıyor arc oluşumu metalik ışınım sonrası, direkt radyoaktif spektrumda gama ışınları, kanseri garantilersiniz eğer uzun süre gözlük takmazsanız, giysi giymezseniz. Hepsini kullanmıştım çalışırken, oksi-asetilen arada pat-pat patlıyordu elimde tutarken. Yanda oksijen tüpleri var, ilk patladığında öldüm sanmıştım. O pat pattan korunmak için oksijenin hortumunu çıkarıp vanayı açacaksın, gaz dışarı kaçarken yağlı ellerle dokunacaksın. Bi daha pat pat yapmaz. SAKIN yapma tabi böyle bişey eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 SeaGle said: Nazca said: Abi gama ışını çıkıyor arc oluşumu metalik ışınım sonrası, direkt radyoaktif spektrumda gama ışınları, kanseri garantilersiniz eğer uzun süre gözlük takmazsanız, giysi giymezseniz. Hepsini kullanmıştım çalışırken, oksi-asetilen arada pat-pat patlıyordu elimde tutarken. Yanda oksijen tüpleri var, ilk patladığında öldüm sanmıştım. O pat pattan korunmak için oksijenin hortumunu çıkarıp vanayı açacaksın, gaz dışarı kaçarken yağlı ellerle dokunacaksın. Bi daha pat pat yapmaz. SAKIN yapma tabi böyle bişey eheheh. Oksijen zehirlenmesi olsun sonra. Abi o tüp zaten yanımda patlasa 1cm3 e sıkışırdım o basınçla herhalde, kaynak alevine gerek kalmazdı. sdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 görüyor musun das makine mühendisleri ne kadar teknik konuları konuşurken biz ne biçim konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 mühendislik okuyup "Tam teşekküllü bir mühendis olmak nedir?" diye soru sormakta iyimis ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 o zamanlar wow oynuyorduk dostum. ayrıca akademideki pisliklerin hiçbirşeyden haberi yok. gerçek mühendislik sokaklarda yaşanıyor. nice c30 lar c8 olarak katlediliyor nice kaynaklar 3mm den ince atılıyor. mühendis olsaydın anlardın bizi, derdimizi, savaşımızı. bu soruların altında bir fikir yatıyor ve fikirlerin basınç dayanımını su katarak düşüremezsin dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 tam teşekküle gerek yok abi. çok geniş konular bunnnar. kendi bktığınız kısmı iyi halledebilin yeterli. zaten büyükşirketlerde bi sürü meedis var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 dün googledan bulduğum bilgiyle 27 hrclik maraging çeliği 55 hrcye çıkardık süper iş gördü tam teşekküllü mühendislik o bilgiyi yazna kişi olmakla başlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar